Video

Ελλάδα – Ιταλία: Εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για την Εθνική (vids)

Ελλάδα – Ιταλία: Εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για την Εθνική (vids)
Απογοητευτική η εικόνα της Εθνικής Ελλάδος στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ιταλούς. Η Γαλανόλευκη δέχθηκε τρία τέρματα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ελλάδα – Ιταλία: Σε εφιάλτη εξελίσσεται το παιχνίδι την Εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι Ιταλοί κατάφερνα να βρουν απαντήσεις σε όλες τις αμυντικές δυσκολίες που τους έλαβε η Ελλάδα και με όπλο την ταχύτητα χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και προηγούνται με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η Εθνική Ελλάδος ενώ έδειχνε ότι μπορεί να αντέξει κόντρα στους Ιταλούς, κατέρρευσε μετά το 0-1 και σε λιγότερο από δέκα λεπτά, δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα. Στο 24ο λεπτό του αγώνα ο Μπελότι κινήθηκε από αριστερά, πάτησε περιοχή, τράβηξε όλη την ελληνική άμυνα πάνω του, έβγαλε προς τα έξω κι ο Νικολό Μπαρέλα, άνοιξε το σκορ από το ύψος του πέναλτι για τους Ιταλούς.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ινσίνιε κινούμενος από τ’ αριστερά, τσίμπησε την μπάλα, απέφυγε τον Σάμαρη και με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Μόλις 3 λεπτά μετά, από κόρνερ που παραχώρησε ο Μπάρκας, η μπάλα πήγε αριστερά στον Έμερσον, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας νίκησε τον Παπασταθόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 της Σκουάντα Ατζούρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments