Video

Ελλάδα – Ιταλία: Η μεγάλη ώρα της Εθνικής (vid)

Ελλάδα – Ιταλία: Η μεγάλη ώρα της Εθνικής (vid)
Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020 και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη βάλει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην τελική φάση.

Ελλάδα – Ιταλία: Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε (21:45) την Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη θα διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα αφού πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική Ελλάδος θέλει και τη βοήθεια του κόσμου που θα δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ, με την ΕΠΟ να περιμένει τουλάχιστον 20.000 φιλάθλους. Όσον αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την 11αδα, όμως δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δώνη, ο οποίος θα χάσει και την αναμέτρηση με την Αρμενία και γενικά έχει δείξει κάποια πράγματα στις προπονήσεις.

Η λογική λέει πάντως ότι τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Σωκράτη και Μανωλά στην άμυνα, τον Κούτρη αριστερά και τον Ζέκα στα δεξιά. Πιθανότατα στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Σάμαρης και Φορτούνης, ενώ οι τρεις τις επίθεσης θα είναι οι Κουλούρης, Κολοβός και Μπακασέτας. Από την άλλη η Ιταλία είναι φαβορί όχι μόνο απόψε αλλά και για την πρωτιά και έχει ήδη 6 βαθμούς μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και λογικά θα παρατάξει την 11αδα του με: Σιρίγου, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορέντσι, Έμερσον, Βεράτι, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Κιέζα, Ινσίνιε, Μπερναρντέσκι.

Το πρόγραμμα στον δέκατο όμιλο:

Φινλανδία-Βοσνία 19:00 Αρμενία-Λιχτενστάιν 19:00 Ελλάδα-Ιταλία 21:45

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ιταλία 6 (8-0) 2. Ελλάδα 4 (4-2) 3. Βοσνία 4 (4-3) 4. Φινλανδία 3 (2-2) 5. Αρμενία 0 (1-4) 6. Λιχτενστάιν 0 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/6):

Ελλάδα-Αρμενία 21:45 Ιταλία-Βοσνία 21:45 Λιχτενστάιν-Φινλανδία 21:45

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments