Video

Ελλάδα – Ιταλία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (vid)

Ελλάδα – Ιταλία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (vid)
Ελλάδα - Ιταλία: Πολλές εκπλήξεις στις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων. Φουλ επίθεση από τον Μαντσίνι. Με 3-5-2 ο Αναστασιάδης.

Ελλάδα – Ιταλία: Με έκπληξεις παρατάσσει ο Άγγελος Αναστασιάδης την Εθνική ομάδα κόντρα στην Ιταλία. Με τριάδα στην άμυνα και τους Μασούρα και Κολοβό στην επίθεση θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Σκουάντρα Ατζούρα στο ΟΑΚΑ, στην 3η αγωνιστική των προκριματικών για το EURO 2020.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα στην άμυνα, τον Ζέκα δεξιά, τον Σταφυλίδη αριστερά και τους Κουρμπέλη, Σάμαρη και Φορτούνη στο κέντρο και τους Κολοβό και Μασούρα στην επίθεση. Όσον αφορά τη διάταξη, αυτή μοιάζει περισσότερο σε 3-5-2, με τους Σάμαρη και Κουρμπέλη μπροστά από την τριάδα της άμυνας και τον Φορτούνη πίσω από το επιθετικό δίδυμο. Στο δικό της γράφημα η UEFA παρουσιάζει τους τρεις του άξονα στην ευθεία, επομένως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Στον πάγκο της Εθνικής θα βρίσκονται οι Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Κώτσιρας, Σιώπης, Βαλεριάνος, Κούτρης, Ντουρμισάι, Πέλκας, Μπακασέτας, Κουλούρης, Μαυρίας, Μάνταλος.

Ελλάδα – Ιταλία: Φουλ επίθεση δείχνει η ενδεκάδα του Μανσίνι

Εκπλήξεις ετοίμασε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μία πολύ νεανική ενδεκάδα (ειδικά από την μέση και κάτω) επέλεξε ο Ιταλός τεχνικός για την αναμέτρηση με την Εθνική ομάδα. Η Ιταλία θα παραταχθεί με 4-3-3 και πολύ επιθετική λογική, δείχνοντας ότι θα κυνηγήσει το τρίποντο από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Σκουάντρα Ατζούρα: Σίριγκου – Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον – Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Βεράτι – Κιέζα, Ινσίνιε, Μπελότι

Το πρόγραμμα στον δέκατο όμιλο:

Φινλανδία-Βοσνία 19:00 Αρμενία-Λιχτενστάιν 19:00 Ελλάδα-Ιταλία 21:45

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ιταλία 6 (8-0) 2. Ελλάδα 4 (4-2) 3. Βοσνία 4 (4-3) 4. Φινλανδία 3 (2-2) 5. Αρμενία 0 (1-4) 6. Λιχτενστάιν 0 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/6):

Ελλάδα-Αρμενία 21:45 Ιταλία-Βοσνία 21:45 Λιχτενστάιν-Φινλανδία 21:45

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments