Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τo Σάββατο (8/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τo Σάββατο (8/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (8/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (8/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: θάνατος: Μπορεί να μπουχτίσατε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Θέλετε να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας και ν’ αναζωπυρώσετε την αγάπη μεταξύ σας…. αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να μην είστε σε θέση. Δεν θέλετε να χωρίσετε, αλλά το έτερον ήμισυ, μπορεί να μην σας αφήνει άλλη επιλογή. Αν καταλήξετε να χωρίσετε, θυμηθείτε ότι θα βρείτε κάποιον που είναι ιδανικός για σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: o μάγος: H σχέση σας εκπληρώνει την ανάγκη σας, να είστε κοντά σε κάποιον. Σας αρέσει η σωματική επαφή…. και αγαπάτε να κρατιέστε από τα χέρια, να αγκαλιάζεστε με το σύντροφό σας και να μοιράζεστε όσες μορφές οικειότητας υπάρχουν. Ο σύντροφός σας, εκπληρώνει τις ανάγκες σας και όλα είναι υπέροχα ανάμεσά σας!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : οι εραστές: Είστε πολύ ευχαριστημένοι με το σύντροφό σας. Ενώ είστε μαζί, αισθάνεστε πλήρης. Διασκεδάζετε και εξερευνάτε μαζί. Η σχέση σας είναι τέλεια και το ταίρι σας, μπορεί να είναι ο ένας και μοναδικός, για το υπόλοιπο της ζωής σας. Θυμηθείτε να φτιάξετε αναμνήσεις, που θα διαρκέσουν για πάντα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Είστε εξαιρετικά συμπαθητικοί και παραμένετε δυνατοί, σε περιόδους που ο σύντροφός σας, περνάει δύσκολα. Μπορεί να νιώθετε άσχημα επειδή δεν ξέρετε τι να κάνετε, αλλά και μόνο που βρίσκεστε εκεί σαν μια ήρεμη και υποστηρικτική παρουσία το ταίρι σας θα το εκτιμήσει βαθιά και θα γίνετε ισχυρότεροι σαν ζευγάρι καθώς θα βγαίνετε από τη δύσκολη στιγμή, μαζί.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας: Ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη στη σχέση σας. Μπορεί να μαζεύετε τα πάντα ή να είστε πολύ αποδιοργανωμένοι. Δεν μπορείτε να το κάνετε πια. Αναλάβετε τα πράγματα που δεν ολοκληρώνονται με τον σύντροφό σας και σχεδιάστε τρόπους οργάνωσης των προτεραιοτήτων σας. Θα μειώσει την ένταση μεταξύ σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης: Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, αλλά πρέπει να αγκαλιάσετε τις παραδοσιακές κοινωνικές δομές, όπως ο γάμος σε μια εκκλησία. Θα διαπιστώσετε ότι όταν ηρεμείτε τους πρεσβυτέρους σας επειδή επιθυμούν να κάνετε παραδοσιακό γάμο, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό ήταν κάτι που θέλατε κι εσείς από την αρχή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα: Αγκαλιάζετε τη θηλυκότητά σας. Σαν ζευγάρι, μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Είστε πολύ χαρούμενοι αυτή τη στιγμή και θέλετε να δοκιμάσετε. Πρέπει να αγκαλιάσετε την ομορφιά σας και να αφήσετε το ταίρι σας, να κάνει κάτι για να νιώσετε ξεχωριστές και όμορφες. Θα πάρετε σύντομα, μεγάλη χαρά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Μπορείτε άνετα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στη σχέση σας, ενώ ο σύντροφός σας αγωνίζεται. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη οικειότητας ανάμεσά σας επειδή ο σύντροφός σας υποφέρει. Θέλετε να βελτιώσετε την κατάσταση. Μπορείτε να γίνετε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, αν απλώς είστε εκεί όταν σας χρειάζεται, και υποστηρίζετε το ταίρι σας, όταν το έχει ανάγκη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης: Αυτή τη φορά στη σχέση σας, μπορεί να θελήσετε απλώς να συμβιβαστείτε και να αγκαλιάσετε τις παραδόσεις που θέλει και το ταίρι σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αλλά, όταν ακολουθήσετε τα καθιερωμένα κοινωνικά στάνταρ, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι τόσο άσχημα. Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα να νιώσετε περιορισμένοι και κολλημένοι, αλλά ο σύντροφός σας δεν έχει κόψει τα φτερά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Το κάρμα σας αγγίζει. Μπορεί να κάνετε φάρσες στο ταίρι σας και ήρθε η στιγμή να το πληρώσετε. Έχετε καταλήξει σε κάτι μεγαλοφυές. Μπορεί να χρησιμοποιείτε αυτές τις μικρές στιγμές του παιχνιδιού σαν προκαταρκτικά για να διατηρήσετε τη φλόγα, που καίει ανάμεσά σας. Θα κρατήσετε ο ένας τον άλλον, σε αναμμένα κάρβουνα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : ο θάνατος: Έχετε βαρεθεί τη σχέση σας και «γαυγίζετε» συνεχώς στο σύντροφό σας. Αν φτάσατε σ’ αυτό το σημείο, ίσως να θελήσετε να παραμείνετε απλώς φίλοι και να μην συνεχίσετε την ερωτική σας σχέση. Μπορεί να είναι καλύτερο και για τους δυο σας σε μακροπρόθεσμη βάση, αν η φωτιά ανάμεσά σας, έχει σβήσει.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : η κρίση: Μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν είναι τόσο τέλεια όσο νομίζατε πως ήταν. Είστε ο δάσκαλος των ρομαντικών σχέσεων, αλλά κάτι σας ξεγέλασε. Μπορεί να έχετε μόλις ανακαλύψει κάτι σχετικά με το άλλο σας μισό, που δεν γνωρίζατε…. και είναι αυτό που αλλάζει το παιχνίδι, για σας. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε αν θα το ανεχτείτε ή θα σταματήσετε εκεί. Αυτή είναι μια περίοδος αφύπνισης για σας. Μείνετε αισιόδοξοι, πως όλα θα αποδειχθούν καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments