Αθλητισμός

Άρης: Καμία εξέλιξη με Βέλλιο

Άρης: Καμία εξέλιξη με Βέλλιο
Δεν έχει παρουσιαστεί εξέλιξη όσον αφορά τις επαφές μεταξύ Άρη και Απόστολου Βέλλιου.

Ο Άρης δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, και περιμένει να φανεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας μαζί του. Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά προβλέπεται να μείνει ελεύθερος έπειτα από 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στη διάρκεια της φετινής χρονιάς.  Το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού βρίσκεται στο μυαλό του, πολύ περισσότερο όμως έχει εγκατασταθεί η σκέψη της νέας αρχής με την ταυτόχρονη συνεργασία με μια ομάδα η οποία θα πιστέψει στις δυνατότητές του και κυρίως θα του παρέχει ευκαιρίες.

Ο Άρης γνωρίζει πολύ καλά αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Απόστολος Βέλλιος, παρακολουθεί την υπόθεσή του εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες (σ. σ. μάλιστα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στο γήπεδο βρέθηκε και ο πατέρας του αθλητή) και μένει να αποφασίσει αν θα κάνει την τελική κίνηση για να συνεργαστεί μαζί του. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες με βασικότερο τις όποιες προοπτικές θα προκύψουν για τον διεθνή επιθετικό.

Εκτός των Καρυπίδη και Διαμαντόπουλου, στο “τσεκάρισμα” των υποψήφιων στόχων συμμετέχει και ο Τόλης Τερζής. Προς το παρόν δείχνει να μένει στο τεχνικό τιμ, παρά τη σχετική φημολογία αποχώρησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments