Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (9/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Κυριακή (9/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (9/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (9/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων: Οι μικρές ρομαντικές χειρονομίες σημαίνουν περισσότερο από όσα μπορείτε πραγματικά να πείτε. Αλλά αν δεν λάβετε μια τέτοια χειρονομία από τον σύντροφό σας, γιατί να μην είναι ο εαυτός σας ρομαντικός? Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να κάνετε νέες γνωριμίες και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να προστατέψει την ταυτότητά σας σε ό,τι κάνετε.Θα βρείτε έναν τρόπο για να ξεπεραστεί σύντομα, η τρέχουσα κατάσταση σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου).κάρτα ταρώ: ο ήλιος: Η αγάπη της οικογένειάς σας, είναι πολύ σημαντική για σας, αυτή τη στιγμή. ίσως να μην γνωρίζετε πραγματικά πόσο πολύ…. μέχρι να νιώσετε, πως δεν υφίσταται. Αν οι άλλοι είναι ευτυχισμένοι και όλα βαίνουν καλώς, ίσως τότε πρέπει να προσποιηθείτε ότι νιώθετε το ίδιο, για να βοηθήσετε το μυαλό σας, να δεχθεί την ειρήνη και την ευτυχία, που βιώνετε.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων: Αν εκμυστηρευτείτε τα αισθήματά σας, μπορεί να έρθετε σε ευάλωτη θέση, αλλά η υπερηφάνεια σας δεν θα σας σταματήσει να κάνετε αυτό που αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε. Ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε να κάνετ,ε ό, τι πρέπει να γίνει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η εργασιακή σας κατάσταση δεν είναι καλή για την υγεία σας και πρέπει να εξετάσετε κάποιες επιλογές.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών: Αισθάνεστε γενναιόδωροι και περισσότερο σαν κηδεμόνας στις σχέσεις σας. Εφαρμόστε το αυτό, πρώτα στον εαυτό σας, και μετά στους υπόλοιπους. Αναλάβετε δράση σε ό, τι θέλετε από τον έρωτα, και μην επιτρέπετε να συμβαίνουν διάφορα, στη σχέση σας. Αν έχετε βρει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε, τότε δώστε στον εαυτό σας την άδεια να ακολουθήσει την δική σας πορεία.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου).κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών: Λάμπετε! Υπάρχει μια εσωτερική λάμψη, που είναι δυναμική και πραγματικά ελκυστική σήμερα. Αυτή η ώθηση της εσωτερικής ομορφιάς σας, μπορεί να είναι ο καταλύτης για να συνειδητοποιήσετε, πως δεν πρέπει να στεναχωριέστε με μικροπράγματα.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών: Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας κρατήσει πίσω. Ακόμα και αν το παρελθόν φαίνεται να αποτελεί απειλή για το μέλλον σας, είναι μια ψευδαίσθηση. Έχετε πίστη, ότι τα πράγματα θα ακολουθήσουν την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Θα υπάρξει κάποια απογοήτευση στα ερωτικά σας, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα…. και θα νιώσετε άσχημα. Να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και αγκαλιάστε την ευκαιρία να μάθετε μερικά νέα κόλπα για να τα προσθέσετε, σ’ αυτά που ήδη γνωρίζετε.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Οι φίλοι βλέπουν την πλευρά που κρύβετε και αναρωτιούνται γιατί δεν συνειδητοποιείτε όλη την ομορφιά που έχετε, αλλά επιλέγετε τη σιωπή. Κι ίσως να σκέφτονται, μήπως το κάνετε από εγωισμό. Κάποιου είδους συνεργασία, βρίσκεται στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι ερωτική, ή επαγγελματική. Θα είναι πάντως, μια ισχυρή και ισορροπημένη ένωση!

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη: 

Δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος δυνατός και ψύχραιμος, όταν οι άλλοι γύρω του δεν είναι. Σήμερα, πρέπει να αφαιρέσετε την ενσυναίσθηση από τον χαρακτήρα σας και να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη ευγένεια από κάποιους άλλους…. ακόμη και αν δεν το κάνετε λόγω της αυτοπεποίθησής σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): κάρτα ταρώ : ο πύργος: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πιάνοντας τη ζωή απ’ τα μαλλιά, είναι ο πραγματικός ρομαντισμός της ζωής σας. Τα όνειρά σας μπαίνουν σε μια νέα πραγματικότητα και έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε, με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Σκοπεύετε να γράψετε, να αρχίσετε ένα χόμπι ή να μάθετε κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους, η ευκαιρία να ξεκινήσετε είναι εδώ. Αναλάβετε δράση.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: το αστέρι:  Μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας, αν ζητήσετε αυτό που θέλετε. Πονάει στην αρχή, αλλά κανείς δεν πέθανε, από την ταπεινότητα. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε… ή να χρειαστεί να δώσετε συμβουλές και να μοιραστείτε μερικές, από την εμπειρία και τη σοφία σας. Σήμερα θα είστε, το κέντρο της προσοχής.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ: η δύναμη: Κοιτάξτε την αγάπη σαν ένα ταξίδι….και λειτουργήστε σαν να είναι κάτι που σας λείπει, αν δεν το κάνετε. Σήμερα, αναλαμβάνετε πρωτοβουλία στην ερωτική σας ζωή και κάνετε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία που θέλετε. Η επικοινωνία βελτιώνεται και σας επιτρέπει να επηρεάζετε τους σωστούς ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε ένα ρομαντικό μυστήριο, αργότερα μέσα στη μέρα.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: ο τρελός: Η υγιής αγάπη είναι πραγματικά εκεί έξω…. και μερικές φορές πρέπει να αφήσετε κάτι, για να μπορέσετε να βρείτε τι είναι καλύτερο για την καρδιά και την ψυχή σας. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε, θα σας αφήσει ελεύθερους. Κι αν κάτι προσπαθήσει να απορρίψει τα μεγάλα σχέδιά σας, μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε το όραμά σας.Μπορεί να είναι αναπόφευκτα μερικά παιχνίδια εξουσίας…. αλλά κερδίζετε

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments