Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (9/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (9/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (9/6/19)

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (9/6/19). κριός: Θα νιώσεις ανακούφιση αν δημιουργήσεις ένα αμυντικό τείχος ή γίνεις υπερβολικά προστατευτική με τα προσωπικά σου όρια αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία να διασφαλίσεις τον εαυτό σου, θα ενταθεί. Αλλά ο λόγος για τον οποίο νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις, μπορεί να μην είναι εύκολος για να τον εντοπίσεις. Μπορεί, επειδή μεταμορφώνεται η σχέση σου, να μεγαλώνει μέσα σου η ανασφάλεια. Ο σωστός τρόπος όμως για να ακολουθήσεις τις εξελίξεις, είναι να έχεις διάθεση να είσαι ανοιχτή και δεκτική. Όχι απόμακρη.

ταύρος: Θα θελήσεις ν’ ασκήσεις την εξουσία σου με κάποιο τρόπο! Αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό για σένα, ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να απολαύσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Ωστόσο, μπορεί ο εραστής σου, να μην καταλάβει την επιθυμία σου να κάνεις κάτι σόλο. Ευτυχώς, που είναι ανοιχτή η επικοινωνία ανάμεσά σας, και το θέμα θα λυθεί γρήγορα. Μια σύντομη απουσία, μπορεί να κάνει τις καρδιές σας να χτυπήσουν πιο δυνατά…. και για τους δυο σας.

δίδυμοι: Αν υιοθετήσεις το ρητό «δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος, από το παρόν» απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις, θα φέρει ουσιαστικά κι ευχάριστα αποτελέσματα. Η παθιασμένη πρόοδος φαίνεται να εξαρτάται από την δική σου άψογη χρονική στιγμή. ….και όσο πιο σύντομα αναλάβεις δράση, θα σε φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην επιτυχία της ερωτικής σου φιλοδοξίας. Και θα νιώσεις γρηγορότερα μια μεγάλη ανακούφιση, για τα ερωτικά σου.

καρκίνος: Το να βιώσεις μια μικρή αναταραχή ή ένα μικρό εμπόδιο στα ερωτικά σου, δεν είναι κάτι, που θα σε αποθαρρύνει. Έχεις αντιμετωπίσει πολύ πιο δραματικά ζητήματα πρόσφατα και μπορείς να βρεις τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να διατηρήσεις την αρμονία και την ηρεμία στη σχέση σου. Η δυναμική σου αντιμετώπιση, θα διώξει την αρνητικότητα του αγαπημένου σου και θα τον βοηθήσει να την αφήσει πίσω του.

λέων: Είναι πιθανό ότι, με το να είσαι ο εαυτός σου, θα είσαι γοητευτικά χαρισματική αυτή τη στιγμή. Κι αν είσαι ελεύθερη τότε να περιμένεις να γυρίσουν πολλά κεφάλια μ’ αυτή σου τη στάση. Αν είσαι σε σχέση τότε η εξυπνάδα και η επιδεξιότητά σου, θα καταφέρει ν’ ανανεώσει τη σχέση σου, μ’ ευχάριστο τρόπο. Αυτό που ξεκινάει σαν ένα διασκεδαστικό κομμάτι, θα μπορούσε γρήγορα να γίνει κάτι ισχυρά παθιασμένο.

παρθένος: Αυτό που δίνεις στα ερωτικά σου….αυτό θα πάρεις. Και μπορεί να συμβεί σύντομα! Πιθανώς να το έχεις καταλάβει κι εσύ. Ίσως, επειδή έχεις ανακαλύψει ότι η αυθεντική σου ερωτική έκφραση και η διαφάνεια των συναισθημάτων σου, οδηγεί τον εραστή σου, να ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο. Εντυπωσιακά ισχυρά θεμέλια μπορούν να τεθούν σε ισχύ τώρα, αν μπορέσετε και οι δύο να διατηρήσετε αυτήν την αμφίδρομη ανοιχτή έκφραση, που υπάρχει στη σχέση σας.

ζυγός: Παρόλο που οι πρόσφατες εξελίξεις στη σχέση σου, ίσως να φαίνονται προκλητικές, είναι πιθανό να σ’ έχουν βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα προοπτική σε ένα ερωτικό θέμα. Αντί να βλέπεις ένα εμπόδιο να επαναλαμβάνεται, θα μπορούσατε μαζί με το ταίρι σου, να βρείτε έναν τρόπο απλά να περπατήσετε πάνω του…. και να το αφήσετε πίσω σας, μια για πάντα.

σκορπιός: Ένα μυστήριο στην ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να την κάνει πολύ συναρπαστική! Αλλά μόλις το πάθος βρει τον δρόμο του στη διαδικασία διερεύνησης από μεριάς σου, θα διατρέξει τον κίνδυνο να γίνει ψυχαναγκαστικό. Το να φτάσεις βαθιά σε ό, τι έχει καταγράψει τη φαντασία σου μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, καθώς οι διακοπές και οι περισπασμοί γίνονται αισθητοί τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς μ’ αυτά, πριν καταφέρεις να επιστρέψεις την εστίασή σου σε ό, τι ή σε όποιον έχει κεντρίσει την περιέργειά σου.

τοξότης: Κάθε αίσθηση ανησυχίας που μπορεί να νιώθεις στα ερωτικά σου θα είναι προς όφελός σου, αν σε κάνουν πιο δεκτική σε μερικές αυθόρμητες εξελίξεις που θα προκύψουν. Μπορεί να αισθανθείς πολύ πιο άνετα όταν νιώσεις, πως μια ρομαντική περιπέτεια βρίσκεται στα χαρτιά. Αν είσαι σε σχέση, τότε να θυμάσαι, πως το αντικείμενο του πόθου σου, ίσως να μην συμμετέχει στην επιθυμία σου να είσαι συνεχώς σε δράση.

αιγόκερως: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βασιστείς περισσότερο στη διαίσθησή σου απ’ ότι στη λογική, για τα ερωτικά σου. Μπορεί να υποτιμάς την ικανότητά σου να κατανοείς τις σκέψεις ή τις ανάγκες του αγαπημένου σου, όπως και την ικανότητά σου να πεις ή να κάνεις το σωστό για να κρατήσεις στη σωστή πορεία τα ερωτικά σου. Οι πράξεις του όμως, θα σου αποκαλύψουν πολύ περισσότερα από τα λόγια του! Επομένως, δώσε προσοχή.

υδροχόος: Αντί να νιώθεις απογοήτευση από αυτό που προκαλεί σύγχυση στη σχέση σου,, προσπάθησε να το δεις σαν ένα μυστήριο, που ζητά τη λύση του. Ένας παράγοντας που θα μπορούσε να συμβάλει σε οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να αφορά, αυτό που έχεις να κάνεις τώρα και ένα παρόμοιο ερωτικό σενάριο που αντιμετώπισες στο παρελθόν. Μην πείσεις τον εαυτό σου, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

ιχθύες: Αποκαλύπτοντας κάτι που είχες κρύψει από τον εραστή σου, μη φοβάσαι πως θα δημιουργήσει ένταση. Αν μη τι άλλο, μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Ειδικά αν αυτό που θα πεις, θα γίνει με καλοσύνη, συμπόνια και ταπεινότητα. Ο εραστής σου, θα ξέρει ότι έχεις στο μυαλό σου, το συμφέρον και των δυο σας, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, κάνοντας τον εαυτό σου ευάλωτο.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments