Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (9/6/19): Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (9/6/19): Με 3 ευρώ έγινε εκατομμυριούχος
Ένας υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ στην Σπάρτη. Έπαιξε μόλις 3 ευρώ και κέρδισε 1,26 εκατομμύρια ευρώ. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης (2025) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας είναι ο υπερτυχερός της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ (2025), ο οποίος συμπλήρωσε το χρυσό δελτίο που του κόστισε 3 ευρώ και του χάρισε 1,26 εκατομμύρια ευρώ. Το τυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ παίχτηκε στην Σπάρτη. Ήταν ο μοναδικός νικητής, ενώ δύο νικητές είχε η δεύτερη κατηγορία με το 5αρι. Εκεί, τα δελτία παίχτηκαν σε Κέρκυρα και Λάρνακα.

Οι αριθμοί που βγήκαν το βράδυ της Κυριακής στη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, ήταν οι: 9, 31, 41, 43, 45 και τζόκερ ο αριθμός 13. Ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει ακριβώς 1.263.168,79 ευρώ, ενώ οι δύο νικητές της δεύτερης κατηγορίας (5αρι) θα εισπράξουν από 35.506,06 ευρώ. Συνολικά βρέθηκαν 39 δελτία στην τρίτη κατηγορία (4+1) που πήραν από 2.500 ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (9/6/19): Οι τυχεροί αριθμοί

ΤΖΟΚΕΡ: Τώρα μπορείς να παίξεις και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Στο «κυνήγι» των 1.200.000 ευρώ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Η επόμενη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ με αριθμό κλήρωσης (2026) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 και οι παίκτες θα μπορούν να καταθέσουν τα δελτία τους μέχρι εκείνο το βράδυ στις 21.00 το βράδυ.

Τι γίνεται στο διάστημα των 30 λεπτών από τη στιγμή που κλείνει η κατάθεση δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου 22:00);

Το τριαντάλεπτο που μεσολαβεί από το κλείσιμο των συμμετοχών (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (22:00) είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δελτίων στις 21:30, ασφαλίζεται με κλειδάριθμο το ηλεκτρονικό αρχείο που περιέχει όλες τις συμμετοχές. Αμέσως μετά το αρχείο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου Κληρώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και όλες οι συμμετοχές φορτώνονται στο ανεξάρτητο σύστημα της Επιτροπής, η οποία πιστοποιεί την εγκυρότητα του αρχείου.

Μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων, η Επιτροπή Ελέγχου δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης. H Επιτροπή Ελέγχου αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και έχει ως κύριο μέλημά της να ελέγχει και να πιστοποιεί κάθε φορά ότι έχουν τηρηθεί όλες διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση των δελτίων πριν την έναρξη της κλήρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments