Video

E3: Δωρεάν συλλεκτική του Cyberpunk 2077 σε αυτόν που φώναξε “είσαι εκθαμβωτικός” στον Keanu Reeves (vids)

E3: Δωρεάν συλλεκτική του Cyberpunk 2077 σε αυτόν που φώναξε “είσαι εκθαμβωτικός” στον Keanu Reeves (vids)
H CD Projekt Red προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση αμέσως μετά την παρουσίαση του Cyberpunk 2077 από τον Keanu Reeves στην E3.

Το βράδυ της Κυριακής στην E3 2019, η Microsoft έχει ετοιμάσει μία απίθανη έκπληξη. Όλοι περίμεναν την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077. Όμως κανείς δεν είχε φανταστεί ποιος διάσημος θα έκανε την παρουσίαση. Μέσα σε τρομερό κλίμα, στη σκηνή εμφανίστηκε ο Keanu Reeves. Η παρουσία του ηθοποιού των Matrix και John Wick “ταρακούνησε” τη σκηνή της Microsoft.

Το πλήθος “έσπασε” τους τοίχους του θεάτρου με τις κραυγές θαυμασμού προς τον ταλαντούχο ηθοποιό του Hollywood. Καθώς μιλούσε για το Cyberpunk 2077, τόνισε ότι ο κόσμος του παιχνιδιού «είναι εκθαμβωτικός». Αμέσως ένας από τους fans δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά του αλλά και το θαυμασμό του φωνάζοντας προς τον Keanu Reeves «εσύ είσαι εκθαμβωτικός», κάνοντας το γνωστό ηθοποιό να γελάσει και να ανταποδώσει το κομπλιμέντο.

Η ομάδα ανάπτυξης, CD Projekt Red, δεν άφησε στην τύχη τον θεατή αυτόν που χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο της Ε3. Αμέσως έψαξαν, τον βρήκαν και του έδωσαν δώρο μια συλλεκτική έκδοση του Cyberpunk 2077. Μία τρομερή χειρονομία από την CD Projekt Red που σίγουρα θα εκτιμήθει, ενώ παράλληλα δείχνει για ακόμη μία φορά τον σεβασμό της εταιρίας προς τους παίκτες.

Δείτε το μοναδικό στιγμιότυπο  στο 1:48 του βίντεο:

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One και PC.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments