Video

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ζαλίζουν τα χρήματα που έπαιρνε για ένα επεισόδιο (vid)

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ζαλίζουν τα χρήματα που έπαιρνε για ένα επεισόδιο (vid)
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραδέχθηκε ότι μια περίοδο της ζωής του έπαιρνε τρελά λεφτά για ένα επεισόδιο.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στη χώρα μας. Στην μεγάλη του καριέρα έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σίριαλ και πολλές ταινίες. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για πολλά. Σε ένα σημείο της κουβέντας έγινε αναφορά στις αμοιβές του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης  αποκάλυψε πως είχε φτάσει να παίρνει έως 9,000 ευρώ το επεισόδιο δηλαδή 35, 000 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Θα συμμετέχω στο νέο σίριαλ με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου που γράφει το Τατουάζ. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα το δούμε», σημείωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και απαντώντας για το κασέ του είπε τα εξής:

«Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά.

Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια», κατέληξε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments