Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (10/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (10/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/6/19). κριός: Μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις, στο όνομα της αγάπης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δεχτείς ότι οι σκέψεις ή οι φαντασιώσεις θα πρέπει να αντικατασταθούν με δράση, έστω και αν είναι να δοκιμάσεις τα νερά ή τη βιωσιμότητα μερικών από τις αγαπημένες σου φιλοδοξίες της ερωτικής σου ζωής. Φαίνεται να έχεις μεγάλα σχέδια για τη σχέση σου, και θέλεις να μάθεις πόσο ρεαλιστικά είναι. Επέλεξε το όραμα που σ’ εμπνέει περισσότερο και δες τί μπορεί να καταφέρει μια προσπάθεια.

ταύρος: Στις προκλήσεις που παρουσιάζονται στα ερωτικά σου, έχεις επιλογές στο τρόπο αντίδρασής σου. Ο σωστός τρόπος, θα ήταν να επιλέξεις να συμπεριφερθείς ρεαλιστικά σε ό,τι προκύψει. Η θετική στροφή στη συμπεριφορά σου, θα εμπνεύσει και τον εραστή σου, να κάνει το ίδιο. Με αυτή τη νοοτροπία που θα δουλέψει και για τους δυο σας, αυτό το πρόβλημα, θα λυθεί στη αρχή του.

δίδυμοι: Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα δύσκολο θέμα στα ερωτικά σου. Έχεις όμως τα συναισθηματικά μέσα για να το αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις μάλιστα να δεις ένα ξεκάθαρο δρόμο για να φέρεις προοδευτικές αλλαγές στη σχέση σου, που η καρδιά σου σε παρότρυνε εδώ και καιρό, να εξετάσεις. Καθώς κλείνει ένα κεφάλαιο, αρχίζει ένα άλλο. Βλέποντας τη συγκεκριμένη κατάσταση ή τη σχέση σου, μ’ αυτόν τον τρόπο, δεν είσαι σκληρή. Είσαι ρεαλίστρια.

καρκίνος: Το να πείσεις τον εραστή σου ν΄ αποδεχτεί την άποψή σου, θα είναι δυσκολότερο απ’ ό,τι πίστευες σήμερα. Θα είσαι αποφασιστική για ένα συγκεκριμένο θέμα και θα ανακαλύψεις, ότι εξίσου αποφασιστικός είναι και ο εραστής σου για την άποψή του. Θα ωφεληθείτε και οι δύο περισσότερο, αν μιλήσετε ανοιχτά για το θέμα. Μπορεί να είναι μια συζήτηση που πρέπει να συνεχιστεί κάποια άλλη στιγμή, αλλά τουλάχιστον θα ξεκινήσει αυθεντικά και με διαφάνεια, από την αρχή.

λέων: Θα έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες όσον αφορά τα ερωτικά σου, αλλά οποιαδήποτε σχέδια έχεις, θα χρειαστούν ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο δράσης, για να τα στηρίξεις. Ευτυχώς, που υπάρχουν κάποιες πτυχές της ερωτικής σου ζωής για το μέλλον, που φαίνονται ξεκάθαρες. Μόλις δώσεις προτεραιότητα σε όσα οράματα σε εμπνέουν περισσότερο, τότε θα είσαι σε καλύτερη θέση να κάνεις τα πρακτικά βήματα που απαιτούνται, για να τα μετατρέψεις σε πραγματικότητα.

παρθένος: Μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό και ενδιαφέρον, στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής, αυτό το διάστημα. Είναι επίσης σημαντικό να μην παραβλέπεις ή να υποτιμάς τη σοφία που απέκτησες τους τελευταίους μήνες! Γιατί θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις την τρέχουσα κατάσταση στη σχέση σου. Καθώς ένας ρομαντικός στόχος γίνεται πιο ζωντανός και εφικτός, θα του δώσεις περισσότερα από την αμέριστη προσοχή σου, για να το κάνεις πραγματικό.

ζυγός: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στις οποίες έχεις αφιερώσει την προσοχή σου, σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα αποκτήσουν μικρότερη προτεραιότητα καθώς νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνει την καρδιά σου, να χτυπά γρηγορότερα. Ωστόσο, είναι εξίσου παραγωγικό να είσαι πιο αυθόρμητη και λιγότερο μεθοδική με τα ερωτικά σου θέματα. Αν χρειαστείς λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς με ό,τι έχει αλλάξει πρόσφατα στη σχέση σου, τότε εκεί πρέπει να αφιερώσεις την προσοχή σου.

σκορπιός: Έχεις υιοθετήσει μια πιο ειλικρινή στάση απέναντι στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να δεχτείς ευκολότερα ό, τι παρουσιάζεται στην ερωτική σου ζωή, και θα το αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Είναι επίσης μια εποχή που ανησυχείς και για ένα ερωτικό ρίσκο που θέλεις να πάρεις – και η παρόρμηση να κάνεις κάτι αυθόρμητο ή συναρπαστικό, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθεί.

τοξότης: Αγκαλιάζοντας το πνεύμα συνεργασίας στη σχέση σου, μπορεί να σου αποφέρει πολλά οφέλη. Η ανεξάρτητη πλευρά σου, μπορεί να είναι ισχυρή τις περισσότερες φορές, αλλά μπορεί να έχεις διάθεση να αποδεχτείς την υποστήριξη του αγαπημένου σου, με τρόπους που κανονικά δεν θα έκανες. Μαζί, θα καταφέρετε να τελειώσετε γρηγορότερα κάποιες εργασίες, κάτι που σχεδίαζες να αντιμετωπίσεις μόνη σου. Προσπάθησε να βλέπεις τα οφέλη της προσφοράς οποιασδήποτε βοήθειας, όταν σου προσφέρεται.

αιγόκερως:Ένα προειδοποιητικό καμπανάκι θα ακούγεται στο μυαλό σου, όταν αρχίσεις ν’ ασχολείσαι μ’ ένα ερωτικό σενάριο στη σχέση σου, που προκαλεί την αύξηση της επιφυλακτικότητάς σου. Αν και αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ασχοληθείς με ό, τι συμβαίνει και να το λύσεις αμέσως, θα είσαι διατεθειμένη, να αποσυνδεθείς για λίγο, από ό, τι απαιτεί την προσοχή σου. Αντιμετωπίζεις μια σύντομη ενόχληση και επιλέγοντας να μη «τσιμπήσεις το δόλωμα», θα μπορούσε να είναι, σοφή κίνηση.

υδροχόος: Η πνευματική σύνδεση που διαμορφώνεις ή ενισχύεις με τον εραστή σου, θα ενισχύσει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης μέσα σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα προετοιμαστείς για να γίνεις ευάλωτη, αποκαλύπτοντας τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, με τρόπους που δεν έκανες προηγουμένως, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τα γνώριζες. Ξέρεις πόσα μπορείς να πεις και πόσα να κρατήσεις για τον εαυτό σου! Αλλά ξεκινώντας από την αρχή, είναι όπως λένε…. ένα πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσεις.

ιχθύες: Η εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης στη σχέση σου με την ονομαστική της αξία μάλλον αποκαλύπτει μόνο το μισό της ιστορίας. Η διαίσθησή σου, είναι ο καλύτερος οδηγός, για να εκτιμήσεις την πραγματικότητα μιας συγκεκριμένης κατάστασης. Αν κοιτάξεις πέρα από το προφανές μέσα στο ερωτικό σενάριο της σχέσης σου, μπορείς να αποφύγεις την πιο προφανή απάντηση. Ακούγοντας τη διαίσθησή σου και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τη φαντασία σου, θα προσπαθήσεις να μάθεις ακριβώς τι να πεις ή να κάνεις, για να αποκαταστήσεις την αρμονία, όπου χρειάζεται.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας