Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Γκος και ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Γκος και ΛεΝτέι
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του εν όψει της νέας σεζόν. Διοίκηση και Μπλατ ξεκίνησαν τις επαφές.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστικό περίοδο, τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα σε αναμονή για το που θα παίξει. Ωστόσο, η διοίκηση και ο Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμούν να κλείσει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της ομάδας. Και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται στο να συζητήσει με τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Ζακ ΛεΝτέι για το μέλλον.

Οι δύο Αμερικανοί δεν… τρέλαναν με την απόδοσή τους, αλλά αποτελούν αξιόλογες μονάδες, έχοντας δώσει θετικά δείγματα γραφής σε αρκετά παιχνίδια, με τους «ερυθρολεύκους» να σκέφτονται να τους κρατήσουν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να τους έχει στη διάθεσή του και την επόμενη σεζόν, αφού άλλωστε έχουν διετές συμβόλαιο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, όπως σημειώνει το «Φώς».

Ο Ουίλιαμς-Γκος, αρχικά, θεωρείται από τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, ότι μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά στο πιο υψηλό επίπεδο, θα δείξει επιτέλους τα αναμενόμενα ηγετικά του στοιχεία, αλλά αν προκύψει στην πορεία πρόταση από άλλη ομάδα, που να ικανοποιεί τον αθλητή, στο λιμάνι δε θα πουν «όχι» στο να τον αφήσουν, κοιτώντας για περιπτώσεις πιο έμπειρων αθλητών.

Φωτογραφία / EUROKINISSI)

Αναφορικά με τον ΛεΝτέι, η παραμονή του θα εξαρτηθεί από την επιθυμία του να έχει μικρότερο ρόλο. Εφόσον αποκτηθεί ο Τζέρεμι Έβανς, καθώς κι ένας ψηλός πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα προταθεί στον Αμερικανό να μείνει, όντας τρίτη λύση στο «4» ή το «5». Αν το αποδεχθεί, λογικά θα υπάρχει θέση και για αυτόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments