Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εξετάζει τις επιλογές του ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Εξετάζει τις επιλογές του ο Ελ Καντουρί
Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Ο Ελ Καντουρί συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με το ΠΑΟΚ. Όμως δεν είναι σίγουρο αν ο Μαροκινός εξτρέμ συνεχίζει στον Δικέφαλο του Βορρα, καθώς ζυγίζει τα δεδομένα για να πάρει την καλύτερη απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Τυπικά ο Ελ Καντουρί έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021 αλλά είναι ξεκάθαρο πως αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τα απαιτήσεις του ΠΑΟΚ μπορεί να αποχωρήσει. Τις τελευταίες μέρες, ενδιαφέρον έχει δείξει η Σταντάρ Λιέγης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr δεν είναι η μοναδική ομάδα που έστω και ανεπίσημα τον έχει προσεγγίσει. Ο ίδιος εξετάζει τις επιλογές και θα ενημερώσει σχετικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι δεδομένο ότι πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον διευκολύνει στην αποχώρηση του.

Άλλωστε, το βέτο που είχε βάλει τον περασμένο Ιανουάριο ο Λουτσέσκου (είχε ενδιαφερθεί η Πάρμα) ουσιαστικά δεν ισχύει πλέον για αυτό και ο Ελ Καντουρί συζητά με ομάδες.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσιεύματα στην Ουκρανία για ενδιαφέρον της Σαχτάρ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα όνομα που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει σε συλλόγους. Και κυρίως σε συλλόγους σε χώρες που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία ο πατέρας του, Μιρτσέα. Ένα δημοσίευμα από την Ουκρανία ήρθε να βάλει… φωτιά, αφού σύμφωνα με αυτό η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει σε περίοπτη θέση το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ.

“Υπήρξε και η πληροφορία πως ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να αναλάβει τους πρωταθλητές της Ουκρανίας. Και όχι δεν αναφερόμαστε στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας του κλαμπ, Μίρτσεα, αλλά στον γιο του, Ραζβάν. Ο 50χρονος τεχνικός πραγματοποίησε μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν στον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του νταμπλ”, αναφέρει δημοσίευμα στην Ουκρανία, που προσθέτει πως είναι πιθανό να πάνε πατέρας και γιος… πακέτο.

“Δεν αποκλείεται σαν ενδεχόμενο να έρθουν και οι δύο: Ο πρεσβύτερος για να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και ο νεότερος ως προπονητής”. Το δημοσίευμα αυτό έρχεται ως συνέχεια των δημοσιευμάτων από την Τουρκία, που ήθελαν συλλόγους της χώρας να ενδιαφέρονται για τον Λουτσέσκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments