Ελλάδα

Καιρός: Πτήση από Βελιγράδι για Αθήνα προσγειώθηκε στη Σούδα – Λόγω ισχυρής καταιγίδας

Καιρός: Πτήση από Βελιγράδι για Αθήνα προσγειώθηκε στη Σούδα – Λόγω ισχυρής καταιγίδας
Ο καιρός δημιουργεί προβλήματα και στις πτήσεις. H πτήση Α3977 από Βελιγράδι ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα στις 13.55, ωστόσο λόγω ισχυρής καταιγίδας προσγειώθηκε στη Σούδα.

Ο καιρός είναι άστατος και δημιουργεί προβλήματα και στις πτήσεις. Λόγω λοιπόν ισχυρής καταιγίδας στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” πτήση από το Βελιγράδι προς την Αθήνα προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στη Σούδα  H πτήση Α3977 από Βελιγράδι ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα στις 13.55.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι λόγω καιρικών συνθηκών θα προσγειωθούν στη Σούδα, όπως και έγινε. Το αεροπλάνο έχει ήδη αναχωρήσει από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα. Εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας, άλλες επτά πτήσεις χρειάστηκε να προσγειωθούν σε άλλα αεροδρόμια. Οι τρεις από αυτές ήταν εσωτερικού (Σαντορίνη και Λήμνο) και οι τέσσερεις εξωτερικού (Βηρυτό, Νέα Υόρκη, Άμπου Ντάμπι, Βρυξέλλες).

Καιρός: Έρχονται ακραία φαινόμενα

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού και μετά τον καύσωνα έρχονται όχι  μόνο καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις, παρόλο που διανύουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα.  Από σήμερα, Τρίτη 11 Ιουνίου, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα καλυφθεί από συννεφιά, ενώ θα κυριαρχήσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές, στα ορεινά της Κρήτης, στο Βόρειο-Βορειοανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Καιρός: Αναμένονται έντονα φαινόμενα

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων. Τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το βράδυ της Τρίτης παρουσιάζονται στον ακόλουθο χάρτη, καθώς και οι περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων. Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται ο νομός και ενδεχομένως η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και τμήματα του νομού Αττικής.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, έντονη αστάθεια θα επικρατήσει και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ενώ το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments