Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: “Οι θέσεις στη Eurovision πολλές φορές είναι στημένες”

Καίτη Γαρμπή: “Οι θέσεις στη Eurovision πολλές φορές είναι στημένες”
Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στην εμπειρία της στη Eurovision και σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στη Eurovision πριν από 26 χρόνια και σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι η Καίτη Γαρμπή εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό του 1993 στην Ιρλανδία, τραγούδησε το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς.

Η συμμετοχή της Ελλάδας εκείνη τη χρονιά έμεινε στην ιστορία του διαγωνισμού τόσο λόγω της πολύ ιδιαίτερης παρουσίας της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή, όσο για το φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη που φόρεσε η τραγουδίστρια. Επιπλέον η τραγουδίστρια κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Eurovision, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεραστεί. Συγκεκριμένα, ο φακός εστίασε χωρίς διακοπή αποκλειστικά στο πρόσωπο της Καίτης Γαρμπή για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων κανένα άλλο πλάνο δεν εμφανίστηκε στην οθόνη

«Κάποιες συμμετοχές στη φετινή Eurovision μου άρεσαν πολύ. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μου άρεσε πάρα πολύ η φωνή της και η εμφάνισή της. Τώρα, η θέση που πήραμε εντάξει, αυτά όλα είναι πολλές φορές και στημένα, το έχω περάσει και μιλάω από προσωπική πείρα.

Μακάρι του χρόνου τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς. Δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι η Eurovision είναι για πολύ νεαρά παιδιά και για πιο μοντέρνα πράγματα. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακή, πιο κλασική. Το φόρεμα που φορούσα δεν το έχω κρατήσει, είναι μυστικό αυτό και δεν λέγεται στην κάμερα», είπε η Καίτη Γαρμπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments