Video

Επεισόδιο στο Survivor: Απίστευτη προσβολή από Τούρκο παίκτη στη Δαλάκα (vid)

Επεισόδιο στο Survivor: Απίστευτη προσβολή από Τούρκο παίκτη στη Δαλάκα (vid)
Απίστευτη κόντρα στο Survivor. Τούρκος παίκτης έβγαλε "χολή" για την Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε τι συνέβη στο επεισόδιο της Δευτέρας και άφησε άφωνους τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η ομάδα της, η μαύρη, κερδίζουν συνεχώς στα αγωνίσματα επάθλου, αλλά και σε εκείνα της ασυλίας στο Survivor και αυτό έχει φέρει γκρίνια ανάμεσα στους παίκτες της άσπρης ομάδας. Ένας από τους παίκτες της ηττημένης ομάδας τα έχει βάλει με την Κατερίνα Δαλάκα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται τόσο στην κερκίδα όσο και όταν η ομάδα της κερδίζει. Η κόντρα των δυο παικτών συνεχίζεται και τα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του Τούρκου παίκτη έχουν κάνει έξαλλη την Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor: Δείτε την απίστευτη προσβολή από Τούρκο παίκτη στη Δαλάκα

Σχολιάζοντας αυτό το περιστατικό, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Μου λέει, τι έχεις βγει Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, τι; Μέχρι εκεί;. Και του λέω ναι, μέχρι εκεί. Και μου λέει, εμείς έχουμε Ολυμπιονίκες στην ομάδα, εσύ δεν έχεις πετύχει τίποτα. Και εύχομαι φέτος να βγεις δεύτερη, όπως πέρυσι». Ο Τούρκος παίκτης που συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο είναι ο Μπόρα.

Survivor 3: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη που έκανε τη Δαλάκα να ξεσπάσει σε κλάματα

Οι δύο ομάδες του Survivor 3 αγωνίστηκαν για ένα ταξίδι στην Κούβα. Ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού ανακοίνωσε το έπαθλο του ταξιδιού, στράφηκε προς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πρόσφατα είχε τσακωθεί με την Δήμητρα Βαμβακούση, και της είπε ότι εκείνη δεν θα μπορέσει να πάει μαζί τους εάν η ομάδα της κερδίσει. Αυτό συμβαίνει διότι το διαβατήριο της παίκτριας λήγει πολύ σύντομα.

«Για να ταξιδέψεις στην Κούβα χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σου. Εσένα λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες γι’ αυτό και δεν μπορείς να ταξιδέψεις εκεί, δεν θα σε δεχτούν στα σύνορα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments