Video

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης σε μια αποκαλυπτική μεταμεσονύκτια συνέντευξη

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης σε μια αποκαλυπτική μεταμεσονύκτια συνέντευξη
Ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτει τις σκέψεις του στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, έχει συνεργαστεί με μία σειρά από μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού (ενδεικτικά: Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Μητσιάς, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Ελευθερία Αρβανιτάκη κλπ.), ενώ ανέδειξε και προώθησε ο ίδιος νέους καλλιτέχνες (Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Στέλιος Διονυσίου κλπ.)

Πέρα από τη δισκογραφική δουλειά, εμπνεύστηκε ένα νέο τρόπο παρουσίασης μουσικών παραστάσεων, χρησιμοποιώντας τα τραγούδια ως μουσικό θεατρικό κείμενο και τους τραγουδιστές σαν ήρωες ενός φανταστικού έργου. Παράλληλα, έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως αριστερό. Η μουσική του πορεία αλλά και ο τρόπος σκέψης του θα… αναλυθούν απόψε, στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα“.

Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχθεί τη Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, ενώ αναφέρεται, για πρώτη φορά, στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Στην εκπομπή θα βρεθεί και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη διηγείται στην Ελεονώρα Μελέτη την πολυτάραχη ζωή του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο ποινικολόγος ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή και αναφέρεται στην πλούσια δικηγορική του πορεία.

Μετά τα Μεσάνυχτα: Το trailer της εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments