Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (11/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (11/6/19)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (11/6/19).

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (11/6/19). Κριός: Το υπερβολικό συναίσθημα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παγιδευμένοι, αγαπητοί Κριοί! Κάποιες παίζει με τις ευαίσθητες χορδές σας και μπορεί να σας εξαπατήσει. Γι’ αυτό ευθύνεται η παρουσία του διανοητικού Ερμή και του Άρη που σας κυβερνά, ταυτόχρονα στον 4ο Οίκο σας των αισθημάτων. Αλλά μια όψη έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, ενθαρρύνει κάθε σκέψη έξω από τα τετριμμένα. Ανταλλάξτε απόψεις χωρίς να θέσετε όρια και μετά σταθμίστε τις με τα δεδομένα σας. Έτσι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τις χρυσές τομές, για όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας!

Ταύρος: Προσέξτε τα λόγια σας γιατί θα έχουν ιδιαίτερο βάρος, αγαπητοί Ταύροι! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον πνευματικό Ερμή, θα σας αποδείξει ότι κάθε κήρυγμα ή επιβολή επιφέρει μόνο αντίσταση από την άλλη πλευρά. Αν θέλετε να εισακουστείτε στο κοινό σας, παρουσιάστε τις ιδέες σας με κέφι και πρωτοτυπία για να μαγνητίσετε τους ακροατές με την καλή έννοια. Όταν θα φτάσει η στιγμή για να ενταχθούν στο εγχείρημά σας, θα συνωστίζονται ποιος θα μπει στην ομάδα σας!

Δίδυμοι: Η σκέψη σας είναι στραμμένη στο χρήμα, αγαπητοί Δίδυμοι… Γι’ αυτό ευθύνονται ο Ερμής και ο ορμητικός Άρης, που συγκατοικούν στην οικονομική σας ζώνη. Επιπροσθέτως, αναζητάτε ευχάριστους τρόπους να το σπαταλήσετε. Σ’ αυτό συμβάλλει μια ανταγωνιστική όψη της σπάταλης Σελήνης με τον Ερμή. Ο Όσκαρ Ουάιλντ έλεγε ότι μπορεί να αντισταθεί στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό! Δύσκολη η αποστολή σας, καθώς εσείς πρέπει να αντισταθείτε. Χρειάζεστε δύναμη για να κατευνάσετε τις αδυναμίες σας. Αν ενδώσετε έτσι κι αλλιώς, ας είναι για κάτι μικρό και υποφερτό για τον προϋπολογισμό σας!

Καρκίνος: Έχετε ανάγκη από συμφιλιώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Πάψτε να παίρνετε τα πάντα προσωπικά – και θέστε και στον εαυτό σας τα ίδια κριτήρια που βάζετε στους άλλους. Ο πολυλογάς Ερμής από το ζώδιό σας, θα σας κάνει εύγλωττους με τη συμβολή της διπλωματικής Σελήνης από τον Ζυγό. Αν έχετε αντιπαραθέσεις με κάποια άτομα, σας είναι πιο εύκολο να κρατήσετε κακία ή να την ξεπεράσετε; Το νόημα της αγάπης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε: Αρκεί να τεθεί ο όρος ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θα συνεχίσει να επιβάλει τις απόψεις της!

Λέων: Βγάλτε στην επιφάνεια την ειλικρίνεια και την αμεσότητά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, σας προειδοποιεί να μην στραφείτε πάλι στο συναίσθημα των άλλων. Μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς να επιστρατεύσετε το δράμα ή να θίξετε κάποιους. Επιλέξτε την ευθύτητα και θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρυσώσετε τα λόγια σας: Οι γνήσιοι φίλοι λένε μεταξύ τους αυτά που πρέπει, όχι αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος!

Παρθένος: Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και μαγέψτε, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον επικοινωνιακό Ερμή, χτυπά καμπανάκι να παραμερίσετε τις διπλωματικές σας τάσεις. Μπορείτε να έλξετε συμμάχους που θα αδημονούν να ενταχθούν στην ομάδα σας. Αρκεί να μην προσπαθείτε να δείχνετε αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι. Το συνεργατικό πνεύμα μπορεί να φτάσει τα οράματά σας σε πιο υψηλά επίπεδα, χωρίς να χάσουν το προσωπικό σας ύφος. Αν φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα παραδεχθείτε ότι αυτός είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να εκπληρώσετε περισσότερα!

Ζυγός: Η επέκταση είναι ο ορισμός της διάθεσής σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά υπάρχει ένα τετράγωνο έντασης, ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ερμή στον επαγγελματικό σας τομέα: Ίσως να προβληματιστείτε για το αν μπορείτε να προχωρήσετε, χωρίς να χάσετε την χαρωπή σας ιδιοσυγκρασία. Η απάντηση θα είναι θετική, αν κάνετε λίγες αλλαγές στις προτεραιότητες και τις προσεγγίσεις σας. Σας έχει πιέσει ο φόρτος εργασίας, γι’ αυτό χρειάζεστε μια ανάπαυλα. Κάντε κάτι αυθόρμητο, βγείτε να διασκεδάσετε, ελάτε σε επαφή με τη ζωή… Τα απλά της θαύματα έχουν τη δυναμική να σας εστιάσουν ξανά στα ζητούμενά σας!

Σκορπιός: Αφήστε τις ατέρμονες εξηγήσεις για μια άλλη μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια περίπλοκη γωνία της Σελήνης με τον φλύαρο Ερμή, μπορεί να σας οδηγήσει σε αχρείαστη σπατάλη χρόνου. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με το καινούργιο μονοπάτι που ανοίγετε μπροστά σας, να αναζητήσετε επιπλέον πληροφορίες σε βιβλία ή ιστοσελίδες. Αν χρειαστείτε βοήθεια, ζητήστε τη διακριτικά!

Τοξότης: Υπάρχει λόγος που κάποια θέματα λέγονται «μυστικά», αγαπητοί Τοξότες: Μεταξύ άλλων, πρέπει να τα διαφυλάττετε με κάθε τρόπο και με περισσή φροντίδα! Δεν σας βοηθά ένα τετράγωνο έντασης του αγγελιαφόρου Ερμή στον εμπιστευτικό 8ο Οίκο σας, με τη Σελήνη από τον Ζυγό. Θα μπείτε στον πειρασμό να πείτε τις πικάντικες ειδήσεις σε έναν φίλο – ή να αφήσετε υπονοούμενα ότι κάτι ξέρετε. Φροντίστε να αντισταθείτε στην παρόρμηση, γιατί θα χαρακτηριστείτε αναξιόπιστοι. Το ίδιο ισχύει και για όσα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Δεν είναι όλα για δημόσια έκθεση!

Αιγόκερως: Κάντε την έρευνά σας για το ελκυστικό άτομο που σας προσέγγισε, αγαπητοί Αιγόκεροι: Ίσως δεν ενδιαφέρεται για εσάς, απλώς σας χρησιμοποιεί για τους δικούς του λόγους! Επί αυτού σας προειδοποιεί μια περίπλοκη γωνία, ανάμεσα στη Σελήνη και τον πλάνο Ερμή. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, καλέστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Κάποιο μεγαλεπήβολο όραμά σας μπορεί να αρχίσει να απογειώνετε, μέσα από συνεργατικό πνεύμα και αμοιβαία ειλικρίνεια. Δεν βλάπτει ποτέ μια τέτοια συζήτηση!

Υδροχόος: Προσέξτε την υπερφόρτωση, αγαπητοί Υδροχόοι: Ίσως να έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορεί να χειριστεί το μυαλό σας! Αυτό επισημαίνει μια προκλητική σύγκρουση, ανάμεσα στη Σελήνη από τον Ζυγό και τον επικοινωνιακό Ερμή. Πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε κάποιες από τις εκκρεμότητές σας πριν περάσετε σε καινούργιες υποχρεώσεις. Σπάστε τα καθήκοντά σας σε μικρότερα κομμάτια, μοιράστε και σε άλλους αν είναι εφικτό. Ο χρόνος και η ψυχική σας ισορροπία πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα!

Ιχθύες: Πρέπει να αποφύγετε τα σκάνδαλα με κάθε τρόπο, αγαπητοί Ιχθύες! Μια όψη έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον κουτσομπόλη Ερμή, μπορεί να σας θέσει εν μέσω νυμφώνων. Απομακρυνθείτε από κάθε τέτοια περίπτωση και μην ρίχνετε λάδι σε φωτιές άλλων. Ακόμα και πικρίες που δεν έχετε εκφράσει, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αν δεν προσέξετε. Προτιμήστε να μοιραστείτε την έντασή σας με ένα άτομο που εμπιστεύεστε και είναι ουδέτερο με το θέμα. Μην ταχθείτε με στρατόπεδα, γιατί πάντα υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments