Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (11/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (11/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/6/19). Κριός: Την επιθυμία του εραστή σου να διαχειριστείς κάτι στη σχέση σας, μπορεί να το δεις σαν μονόπλευρη κίνηση από πλευράς του. Αντί να σκέφτεσαι τ’ αρνητικά και να νιώθεις δυσαρέσκεια, βρες τρόπο ώστε να πείσεις τον αγαπημένο σου να σε βοηθήσει. Μπορεί αρχικά, να χρειαστεί ν’ αντιμετωπιστεί και να ξεπεραστεί, ένα θέμα εμπιστοσύνης ανάμεσά σας.

Ταύρος: Η επαναφορά της σπίθας στη σχέση σου μπορεί να γίνει απροσδόκητα εύκολα, αν προσπαθήσετε από κοινού, για πιο ευέλικτη επικοινωνία, ανάμεσά σας. Μπορεί να έχεις κουραστεί με τη ρουτίνα της σχέσης σου, και να ανακαλύψεις πως υπάρχουν περιθώρια να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα περισσότερο αυθόρμητη. Κάτι που εσύ κι ο εραστής σου, θεωρείτε κουραστικό, μπορεί να γίνει διασκεδαστικό για άλλη μια φορά, αν σκεφτείτε μαζί, πώς θα διασκεδάσετε.

Δίδυμοι: Οι ρομαντικές συζητήσεις ανάμεσά σας, εύκολα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Κι αυτό θα οφείλεται πιο πολύ, σε κάποια θέματα που δεν έχετε φέρει στο τραπέζι προς συζήτηση, παρά σε κάποιο καβγαδάκι ανάμεσά σας. Όσο είσαι ξεκάθαρη στις κουβέντες σου, άλλο τόσο θα είναι κι ο εραστής σου. Η κατάργηση κάποιων υποθέσεων που ενδέχεται να υπάρχουν και από τους δυο σας- αν συμφωνήσετε να ασχοληθείτε μόνο με γεγονότα- θα εξασφαλίσει ότι θα συζητήσετε ήρεμα και άνετα.

Καρκίνος: Μην φοβάσαι την αλλαγή που εμφανίζεται στη σχέση σου. Αυτό που αλλάζει, πιθανόν να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα. Και μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από μια πτυχή του παρελθόντος ή από κάτι που έχει εδραιωθεί βαθιά στη ζώνη άνεσης, για πολύ καιρό. Αυτή η αλλαγή, μπορεί να φέρει ισορροπία στη σχέση σου, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου. Ίσως μάλιστα να είναι μια αλλαγή, που θα καλοδεχτείς.

Λέων: Θα αφιερώσεις πολύ χρόνο και προσοχή, σε άλλους τομείς της ζωής σου και δε θα έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Αυτή η στάση σου, θα κάνει τον εραστή σου ν’ αναρωτηθεί μήπως έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου. Αν επιδιώκεις μια συγκεκριμένη φιλοδοξία έξω από τη σφαίρα της ερωτικής σου σχέσης, τότε ίσως χρειαστεί να είσαι πιο λογική, με το χρόνο που αφιερώνεις σ’ αυτή.

Παρθένος: Μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά ευαίσθητα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και να δημιουργήσεις άσκοπα εντάσεις. Ίσως πιστεύεις ότι αντιδράς σωστά, αλλά κάνοντας ένα βήμα πίσω, ίσως συνειδητοποιήσεις πως κάνεις απλά υποθέσεις. Και μπορεί ν’ ανακαλύψεις τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις ευχαριστημένη και καθησυχασμένη….κι όχι αμυντική. Εστίασε μόνο στα γεγονότα, και θα συνέλθεις.

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές, για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Αυτό που θα ήθελε, είναι να καταλάβεις πως παίρνεις πολύ στα σοβαρά ένα συγκεκριμένο θέμα. Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, τότε κάνε προτάσεις για το πώς μπορείτε να διασκεδάσετε, χωρίς να σας εμποδίσει η έλλειψη χρημάτων. Ο εντοπισμός τρόπων μείωσης των περιττών δαπανών σας, θα μπορούσε να φέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Σκορπιός: Ίσως έχεις καταλάβει πως ενώ εσύ βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, ο εραστής σου το βλέπει μισοάδειο. Η αλλαγή της στάσης του θα γίνει, αν του διασαφηνίσεις τα όριά σου, σχετικά με την αρνητικότητά του. Η ενθάρρυνση μιας στάσης ευγνωμοσύνης και από τις δύο πλευρές, μπορεί να εξαλείψει την απαισιοδοξία, πριν ριζώσει πολύ βαθιά.

Τοξότης: Κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να γίνει πολύπλοκο, λόγω μιας υπόθεσης που έγινε αποδεκτή σαν γεγονός. Αυτό που μπορεί να έχει αρχίσει σαν αναμφισβήτητα σταθερό, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι αναπόδεικτο. Και θα χρειαστεί μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας, για να επανέλθει η αλήθεια στην εξίσωση.

Αιγόκερως: Θα είναι εύκολο να δεις το αντικείμενο του πόθου σου, σαν εμπόδιο, σήμερα. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να επικεντρωθείς προσεκτικά σε κάτι που έχει σημασία για σένα… και δεν θα εξετάσεις τους λόγους πίσω από τη στάση ή τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να δεις μια κοινή κατάσταση, ρεαλιστικά. Η ενθάρρυνση του αγαπημένου σου να συμβάλλει, θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή, για να ξεκινήσετε.

Υδροχόος: Είναι πιθανό κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου, να ωφεληθεί από έναν έλεγχο πραγματικότητας. Ίσως να έχεις επίγνωση της αύξησης της δυναμικής στη σχέση σου, με έναν εύχρηστο και δυνητικά ευχάριστο τρόπο…. και ένα κύμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού θα αντικαταστήσει σύντομα, κάθε αίσθηση απαισιοδοξίας. Ωστόσο, πρέπει να επιβραδύνεις, για να βεβαιωθείς πως έχεις καταλάβει τί ακριβώς αλλάζει. Αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα, θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσει μια κοινή πορεία.

Ιχθύες: Αν είσαι ελεύθερη, θ’ ανακαλύψεις πως κάποιος φίλος, επιθυμεί να σου κλείσει ένα ραντεβού. Αντί να απορρίψεις οποιαδήποτε προσφορά βοήθειας, άφησε κάποιον που θέλει να χαρεί βλέποντάς σε ευτυχισμένη, με τις προσπάθειές του, να σε εκπλήξει. Είναι επίσης πιθανό αν είσαι σε σχέση, να θέλεις να μείνεις στο σπίτι, για να ζήσεις ρομαντικές στιγμές, με τον αγαπημένο σου. Το σπίτι, είναι όπου είναι η καρδιά μας…..και μια σειρά από αισθησιακές εμπειρίες μπορούν να βρεθούν τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments