Αθλητισμός

Ιταλία – Βοσνία: Ο Λορέντζο Ινσίνιε “ζωγράφισε” για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες (vids)

Ιταλία – Βοσνία: Ο Λορέντζο Ινσίνιε “ζωγράφισε” για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες (vids)
Ο Λορέντζο Ινσίνιε "υπέγραψε" την αρχή της ανατροπής στο Ιταλία - Βοσνία και έβαλε ακόμη ένα υπέροχο γκολ, μετά το ματς με την Ελλάδα.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που αποδείχθηκε και στο ματς, Ιταλία – Βοσνία. Είναι τόσο “ορεξάτος” στον αγωνιστικό χώρο, που δεν διστάζει να “ζωγραφίζει”, σημειώνοντας πανέμορφα γκολ. Στο χθεσινό ματς, οι Βόσνιοι είχαν προβληματίσει τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ. Μέχρι να μιλήσει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Νάπολι.

Σε εκτέλεση κόρνερ ο επιθετικός της Νάπολι δεν άφησε καν την μπάλα να ακουμπήσει το έδαφος και με φοβερό μονοκόμματο έξω από την περιοχή ισοφάρισε 1-1 για την Ιταλία. Αν δεν βλέπαμε το γκολ του Κώστα Φορτούνη στην ήττα από την Αρμενία, τότε σίγουρα θα επιλέγαμε δίχως σκέψη την εκτέλεση του Ινσίνιε. Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε το τι εννοούμε:

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Λορέντζο Ινσίνιε είχε “ζωγραφίσει” ξανά, σημειώνοντας ωστόσο ένα γκολ το οποίο μας πλήγωσε. Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Ιταλία στο ΟΑΚΑ, έπειτα από αντεπίθεση, ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι σημείωσε το δεύτερο τέρμα της “Σκουάντρα Ατζούρα” με εξαιρετικό τελείωμα. Πρόκειται για ένα γκολ που κατά βάθος χειροκροτήσαμε, έστω κι αν μας στεναχώρησε. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως αυτή η εβδομάδα ανήκει στον 28χρονο… κοντοπίθαρο από το Φραταματζόρε.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε αγωνίζεται στη Νάπολι και στην Εθνική Ιταλίας ως επιθετικός ή ως μέσος. Ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2006 στην ομάδα νέων της Νάπολι και το 2009 έγινε μέλος της ομάδας των ανδρών. Έχει παίξει επίσης στην Καβέζε, στην Φότζια και στην Πεσκάρα. Από το 2012 παίζει στη Νάπολι, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας το 2014. Στην Εθνική Ιταλίας παίζει από το 2012 και το 2013 πέτυχε το πρώτο του γκολ σε φιλικό αγώνα με την Αργεντινή. Ήταν στο ρόστερ της ομαδας στο Μουντιάλ του 2014 και στο Euro του 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments