Ελλάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη Ελλάδα για διακοπές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη Ελλάδα για διακοπές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (pics)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε και πάλι με ιδιωτική πτήση στη Μεσσηνία και κατέλυσε στο Westin Resort, Costa Navarino.

Τη Μεσσηνία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πορτογάλος άσος, Κριστιάνο Ρονάλντο για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του UEFA Nations League με την Πορτογαλία, ο CR7 έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο. Από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στο Costa Navarino.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το μέρος στο Costa Navarino, στο οποίο θα μείνει ο CR7, είναι απόλυτα απομονωμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα λέγεται πως έχει γίνει και ειδική διαμόρφωση σε ειδική πτέρυγα του ξενοδοχείου όπου θα γευματίζουν και θα δειπνούν τα μέλη της οικογένειας του. Η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει λάβει τα μέτρα της και έχει δεσμεύσει και ένα από τα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ όπου ο Ρονάλντο συνηθίζει να κάνει προπονήσεις με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα αλλά και με τον υιό του.

Ο Ρονάλντο θα μείνει στο Costa Navarino τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή αλλά η αναχώρηση του, οι μετακινήσεις του και πιθανές επισκέψεις στα γύρω νησιά με δύο μεγάλα φουσκωτά έχουν κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακριβώς πριν από έναν χρόνο είχε επισκεφτεί ξανά τη Μεσσηνία. Τότε η παρουσία του, είχε συνδυαστεί τότε με την υπογραφή του αυτοκρατορικού του συμβολαίου με την Γιουβέντους. Μάλιστα, πέρυσι στη Μεσσηνία βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της «Μεγάλης Κυρίας» και εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Ανδρέα Ανιέλι μαζί με συνεργάτες του για να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Πορτογάλου άσου.

Οι φωτογραφίες είναι του φωτογράφου Νικήτα Κώτσιαρη από το eleftheriaonline.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments