Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: “Η ζωή μου δεν χάλασε, αλλά συνεχίστηκε” (vid)

Τζένη Μπαλατσινού: “Η ζωή μου δεν χάλασε, αλλά συνεχίστηκε” (vid)
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίστηκε τον χωρισμό από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η παρουσιάστρια, η οποία ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια, δεν δίστασε να κάνει αναφορά στο παρελθόν της και στον τρόπο με τον οποίον διαχειρίστηκε το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν είναι εύκολη η διαδικασία του χωρισμού, ωστόσο συνέχισε λέγοντας ότι η ζωή της δεν χάλασε, αλλά συνεχίστηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι “Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά”, καθώς τη βοήθησαν να βρει τις ισορροπίες της.

Τέλος, ανέδειξε τον ρόλο που έπαιξαν στη ζωή της τα παιδιά της, τα οποία πήραν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της. “Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό”, ανέφερε σχετικά στο “Μετά τα Μεσάνυχτα“.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού στην Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε.

Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες… Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου.

Οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments