Video

Γυναίκα χωρίς όνομα: Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί τη Λίλιαν (vid)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί τη Λίλιαν (vid)
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα είναι ευτυχισμένη και πιστεύει ότι η συμφιλίωσή της με τη Λίλιαν βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Λίλιαν συνεχίζει να “πλέκει” το σχέδιό της, δίχως να την υποψιάζεται κανείς. Αντίθετα, η Μαρίνα, η οποία είναι χαρούμενη για την ημέρα του γάμου της, θεωρεί ότι η συμφιλίωση με τη Λίλιαν είναι κοντά. Παράλληλα, θα οριστικοποιηθεί και ένας χωρισμός. Στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς (18:50) θα συμβούν τα εξής πράγματα:

Η Μαρίνα είναι ευτυχισμένη που η μέρα του γάμου της πλησιάζει. Με την Ρένα προετοιμάζονται πυρετωδώς να είναι όλα όμορφα για τη μεγάλη ώρα. Ο Γιώργος δηλώνει στην Σοφία πως τελείωσαν οι δυο τους και φεύγει απ’ το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα δέχεται με χαρά την πρόσκληση της Λίλιαν στο σπίτι της για φαγητό με τον Κωστή και τον Σταύρο.

Εκεί, η Μελίτη θα αποσπάσει την άδεια των γονιών της να γίνει παράνυμφος στο γάμο της Μαρίνας. Η Μαρίνα χαίρεται πιστεύοντας πως η συμφιλίωσή της με την Λίλιαν είναι πια σε καλό δρόμο. Δεν μπορεί να υποψιαστεί καν το σχέδιο που ετοιμάζει η Λίλιαν κρυφά απ’ όλους – ακόμη και από την Κάτια, η οποία νομίζει ότι την χειρίζεται, αλλά τώρα κινδυνεύει απ’ την ίδια της την παγίδα.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments