Video

Λάουρα Νάργες: Μιλάει για όλα στην Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Λάουρα Νάργες: Μιλάει για όλα στην Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Λάουρα Νάργες είναι καλεσμένη στο «The 2Night Show» για μια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρίσκεται απόψε η Λάουρα Νάργες, η οποία θα μιλήσει για όλους και όλα στην Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνικής παραγωγής αναφέρεται στον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο ενώ, αποκαλύπτει ότι έχει παρεξηγηθεί σαν χαρακτήρας. Τέλος, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανασφάλειες της και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στα 17 της, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και έπειτα συνέχισε με σπουδές Business-Marketing στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.

Το 2008 πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD TV και ανέλαβε τρεις εκπομπές, που λέγονταν «Magestics», «Your Space» και «MAD Countdown». Το 2011 παρουσίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovision αλλά και την εκπομπή «Escape» σην ΕΤ1, μαζί με τον Ηλία Παπαχαραλάμπους. Τη σεζόν 2011-2012 ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στη σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ» στον ΑΝΤ1 ενώ έπαιξε και στη διαδικτυακή σειρά «Flatmates» ως ηθοποιός.

Την σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του σόου Dancing with the stars όπου κατέκτησε την 3η θέση και την επόμενη σεζόν ήταν μέλος του πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Παράλληλα, παρουσίασε και την διαδικτυακή εκπομπή «City Hopping» στο κανάλι ΑΝΤ1 Web TV.

Τo 2017 συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του reality Survivor στον ΣΚΑΪ και για τρεις μήνες έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Αγωνίστηκε με την ομάδα των Διασήμων και αποχώρησε στο επεισόδιο 54.

Από το 2017 μέχρι το 2019 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show The Voice of Greece, στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία κόπηκε πρόωρα. Από τις αρχές του 2015 μέχρι τα μέσα του 2018, διατηρούσε σχέση με τον ολυμπιονίκη του τάε κβο ντο Μιχάλη Μουρούτσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments