Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (12/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (12/6/19)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (12/6/19).

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (12/6/19). Κριός: Σπίτι μου – σπιτάκι μου ή πυρετός διεργασιών, αγαπητοί Κριοί; Η μάχη των προτεραιοτήτων καλά κρατεί, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές! Η Σελήνη θα συγκρουστεί με τον αυστηρό Κρόνο, στους τομείς σας των σχέσεων και της καριέρας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απορροφούν τον ποιοτικό χρόνο που διεκδικούν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Μπορεί μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συνεργάτη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εντάσεις που θα βιώσετε. Μήπως η παρουσία του έχει γίνει φορτική ή κοντεύει να αποβάλλει τελείως τη δική σας; Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, για τους κοινούς σας στόχους ή τους χωριστούς σας δρόμους!

Ταύρος: Η ορμή σας είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχός σας ή υπονομεύει τις κινήσεις σας, αγαπητοί Ταύροι; Η Σελήνη από τον συστηματικό 6ο Οίκο σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον επιφυλακτικό Κρόνο στον τομέα σας της ευρύτερης εικόνας. Η πρώτη σας αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι η επίθεση, αλά «ταύρος σε υαλοπωλείο». Αλλά αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα παρελκόμενα, θα βρείτε πιο αισιόδοξες πρακτικές. Μπορείτε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας αν αλλάξετε στρατηγική. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Δίδυμοι: Από τη μία πλευρά, η Σελήνη βρίσκεται στον 5ο Οίκο σας του πάθους και σας γεμίζει ενθουσιασμό. Από την άλλη, συγκρούεται με τον συντηρητικό Κρόνο και σας κάνει απαισιόδοξους για τις προοπτικές μιας προσέγγισης που σας ενδιαφέρει, Αγαπητοί Δίδυμοι, μην εστιάσετε μόνο σε όσα φαίνονται επιφανειακά. Καλό είναι να γνωστοποιήσετε το συναίσθημά σας, ωστόσο δεν πρέπει να εκληφθείτε ως «λιγούρηδες». Όσο πιο δύσκολος στόχος είστε, τόσο πιο ποθητοί γίνεστε!

Καρκίνος: Μήπως καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να ευχαριστείτε τους άλλους, αγαπητοί Καρκίνοι; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε με αυτή την πρακτική. Αυτό έρχεται να σας κάνει κατανοητό η σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, που κεντρίζει τα πάθη και τα φίλτρα σας! Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης. Αναθεωρήστε τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, ώστε να οικοδομείτε πιο ειλικρινείς και μεστές σχέσεις.

Λέων: Ποια σοβαρά θέματα τείνετε να κοιτάτε αλόγιστα, αγαπητοί Λέοντες; Μια φλύαρη γωνία της επικοινωνιακής Σελήνης με τον συνετό Κρόνο, θέλει να σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και πιο ευαίσθητους. Αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις αλλά δεν καταφέρνετε να ξεκινήσετε, ελέγξτε τις στρατηγικές των προσεγγίσεών σας. Ενίοτε, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά και όχι πρακτικά. Η οργάνωση των σκέψεών σας και η προσοχή στις λέξεις και τον τρόπο που τις εκφέρετε, μπορούν να σας βοηθήσουν να χαράξετε πιο πετυχημένες πορείες!

Παρθένος: Η διάθεσή σας είναι κάπως μειωμένη, αγαπητοί Παρθένοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης με τον προγραμματιστή Κρόνο, στον πρακτικό 2ο Οίκο σας. Ίσως να επιστρέψουν στο προσκήνιο κάποιες ελλείψεις σας σε θέματα ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το υποστηρικτικό περιβάλλον σας, για να ξεκολλήσετε από τις παλιές πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

Ζυγός: Νιώθετε έτοιμοι να γεμίσετε τον κόσμο χρώμα και χαρά, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στο ζώδιό σας θέλει να είστε αυθόρμητοι και να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Αλλά πρέπει να συνοδέψετε την παραγωγική ενέργειά σας με λίγη προνοητικότητα: Αυτό απαιτεί η παρουσία του αυστηρού Κρόνου στον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση ή απαίτηση. Αρκεί να αξιοποιήσετε την καλή πρόθεση όλων των πλευρών, μιλώντας με ειλικρίνεια και διάθεση προσέγγισης!

Σκορπιός: Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μήπως η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά, χωρίς να το καταλάβετε; Όταν νιώθετε εξουθενωμένοι ή οι δικοί σας άνθρωποι αρχίσουν τα παράπονα, έχετε το περιθώριο για διορθώσεις; Η Σελήνη και ο δομημένος Κρόνος συγκρούονται στους τομείς σας της καθαρής σκέψης και της επικοινωνίας. Γι’ αυτό καλείστε να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας, με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα, αν βουτήξετε στη δουλειά… Καλύτερα να χειριστείτε όσα σας στενοχωρούν πριν σας πνίξουν!

Τοξότης: Χρειάζεστε νέα οπτική στα οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, θα απαιτήσει από εσάς να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε ευλαβικά το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε σταδιακά σε ορθή πορεία!

Αιγόκερως: Πρέπει να μειώσετε την ορμή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κατ’ ακρίβεια, τα άστρα σας ζητούν να θέσετε όρια για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας – υλικά και ψυχικά. Η Σελήνη από τον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον Κρόνο που σας κυβερνά στον τομέα των συνεργασιών σας. Είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την αποδοτικότητά σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τους εν λόγω ανθρώπους να συμβάλουν όπως πρέπει – ή αποσυρθείτε και αφήστε τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!

Υδροχόος: Να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη από τον εκφραστικό 9ο Οίκο σας, συγκρούετε με τον σοβαρό Κρόνο. Κάποιοι σας κάνουν δηλώσεις και τάζουν πολλά – αλλά μπορούν να τα κάνουν πράξη; Να είστε προσεκτικοί για όσους βάζετε στον περίγυρό σας: Δεν χρειάζεστε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας ή εκμεταλλεύονται την ανέλιξή σας. Μειώστε λίγο τον ενθουσιασμό σας και δείτε ρεαλιστικά την ουσία όσων σας προσεγγίζουν!

Ιχθύες: Ο καθένας μπορεί να γλιστρήσει ακούσια από το τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Ιχθύες. Το ζητούμενο είναι να το καταλάβει γρήγορα και να ανέβει ξανά, πριν ενδώσει σε καταστρεπτικούς πειρασμούς! Η προστατευτική Σελήνη κεντρίζει τη ζώνη της φροντίδας του εαυτού σας, δίνοντάς σας κίνητρα να παραμείνετε στο παιχνίδι της υγείας. Ακολουθήστε και τις παροτρύνεις του άτεγκτου Κρόνου, προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments