Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (12/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (12/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/6/19).  Κριός: Η παθιασμένη ένταση που έχεις, μπορεί να είναι έντονα σέξι, αλλά θα χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Ιδιαίτερα επειδή μπορεί να φανείς πολύ ορμητική ή να αποκαλύψεις όλα τα συναισθήματά σου μονομιάς, στον αγαπημένο σου. Όσο περισσότερα αισθήματα έχεις απέναντι στον εραστή σου, τόσο περισσότερο αυξάνεται η έντασή σου. Όμως η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από την ικανότητά σου να την ελέγχεις.

Ταύρος:Η ρουτίνα στη σχέση σου, θα αποστραγγίσει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου. Αλλά το όραμά σου για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, γίνεται όλο και ισχυρότερο και αξίζει όλη την προσπάθεια που μπορείς να καταβάλλεις. Τα καθημερινά θέματα θα χρειάζονται πάντα προσοχή, αλλά είσαι σε θέση να σχεδιάσεις με μεγαλύτερη έμπνευση αυτό που συμβαίνει με τα ερωτικά σου τώρα. Είτε μόνη είτε σε σχέση, αυτή είναι η στιγμή να πειραματιστείς με γενναιότητα, και να έχεις υψηλές επιδιώξεις.

Δίδυμοι: Αν είσαι ελεύθερη, τότε μάλλον πρέπει να έχεις καταλάβει, πως οι ερωτικές ευκαιρίες, πιθανότατα δε εμφανίζονται από το πουθενά ή από μόνες τους. Αν θέλεις να απολαύσεις ένα βαθύτερο επίπεδο ρομαντικής ολοκλήρωσης, τότε ίσως χρειαστεί να δείξεις πως είσαι διαθέσιμη ή να δεχτείς τη βοήθεια κάποιων φίλων σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, η πρόοδος με τα ερωτικά θέματα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σκεπτικό σου, τώρα.

Καρκίνος: Αν αγωνίζεστε με τον εραστή σου να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στον έρωτα και τη δουλειά, τότε πρέπει ν’ αναλάβετε δράση, γιατί είναι ανάγκη ν’ αποκατασταθούν οι ισορροπίες, το συντομότερο δυνατόν. Οι εργασιακές ευθύνες δεν μπορούν να κατασταλούν, αλλά να είσαστε μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, από την άλλη, δεν είναι και το ιδανικότερο. Εσύ και ο εραστής σου, μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον ώστε να υιοθετήσετε περισσότερο τη στάση «δουλεύω για να ζω» και όχι «ζω για να δουλεύω», τώρα.

Λέων: Γνωρίζεις πόσο τα βαθιά αισθήματα και τα πάθη θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την αβεβαιότητα στη σχέση σου τώρα. Αν επιθυμείς να μοιραστείς ένα βαθύ δεσμό, τότε οι επιλογές σου, θα βασίζονται στην απομάκρυνση από το συνηθισμένο ή οικείο περιβάλλον. Είτε μόνη είτε σε σχέση, ένα ταξίδι, μπορεί να ενισχύσει τις ρομαντικές προοπτικές σου, θαυμάσια.

Παρθένος: Αυτό που ήταν ασαφές στα ερωτικά σου, θα το εξετάσεις τώρα… καθώς αισθάνεσαι μια ισχυρότερη ανάγκη για σταθερότητα και σιγουριά στη συναισθηματική ζωή σου. Αυτό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των σοβαρότερων σκέψεων και επιθυμιών σου, για το τι θέλεις από μια ερωτική σχέση! Ίσως είναι καιρός να εμβαθύνεις στη σχέση σου, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ζυγός: Σκεπτόμενη πιο τολμηρά για το τί θέλεις να πετύχεις ή ποιον θέλεις στο πλευρό σου ερωτικά, μπορεί να ενισχύσει τον ενθουσιασμό και την έμπνευσή σου, σήμερα. Έχεις μεγάλη θέληση, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου… και αν νιώθεις έτοιμη για να μάθεις, να εξερευνήσεις ή να ανακαλύψεις, τότε το ίδιο πρόθυμος, θα είναι και ο αγαπημένος σου. Η εμπειρία της μάθησης ή της διεύρυνσης του μυαλού , θα είναι καλύτερη αν γίνει μαζί του, παρά σόλο.

Σκορπιός: Μια πόρτα που μπορεί να έχει κλείσει στα ερωτικά σου για κάποιο χρονικό διάστημα θα ανοίξει ξανά. Το εμπόδιο στην πρόοδο της σχέσης σου απομακρύνεται, κι ενδεχομένως, ένα νέο επίπεδο συνεργασίας με τον αγαπημένο σου, να έχει περισσότερες υποσχέσεις ή δυνατότητες από ό, τι νόμιζες. Η σχέση σου δεν μπορεί να ξαναγίνει ίδια – αλλά η νέα εποχή που αρχίζει, υπόσχεται ότι αυτό θα συμβεί, για όλους τους σωστούς λόγους!

Τοξότης: Υπάρχουν αναμφισβήτητα οφέλη όταν ξέρεις, αν έχουν ειπωθεί αρκετά με το αντικείμενο του πόθου σου – και να αντιλαμβάνεσαι επίσης πότε να αφήσεις αυτό που ειπώθηκε, να γίνει κατανοητό από το ταίρι σου. Η επιθυμία σου να τονίσεις τις απόψεις σου, μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις. Ενώ η ικανότητά σου να είσαι πολύ καλή στο να ακούς όσο μιλάς, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σου.

Αιγόκερως: Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν, για να θέσεις σε εφαρμογή ένα ρομαντικό σχέδιο. Και αν υπάρχει κάτι που απέτρεψες λόγω έλλειψης πρωτοβουλίας στη σχέση σου, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, τώρα. Αυτό που μπαίνει σε εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει μια ισχυρή σχέση με το μέλλον! Αν η καρδιά σου, σ’ ενθαρρύνει να κάνεις κάποια κίνηση ή να πάρεις μια μακροπρόθεσμη απόφαση, τότε προχώρησε με εμπιστοσύνη.

Υδροχόος: Η αίσθηση της διασκέδασης και της περιπέτειας μπορεί να ανάψει τα αίματα τώρα. Και όσο θαυμάσιο κι αν είναι να τ’ αφήσεις όλα στην τύχη και να ξεκινήσεις με τον εραστή σου ένα σωματικό ή διανοητικό ταξίδι, ένας περιορισμός θα εμποδίσει τα σχέδια που έκανες. Ίσως να μην είσαι σε θέση να εξαφανίσεις αυτό το εμπόδιο αμέσως, αλλά η ικανότητά σου να αυτοσχεδιάζεις, μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ευχάριστη εναλλακτική λύση.

 Ιχθύες

Κάτι που γίνεται πιο απαιτητικό ή ίσως χρονοβόρο από την πλευρά σου θα έχει μια αλυσιδωτή αντίδραση, στα ερωτικά σου…. και σύντομα. Μπορεί επίσης να είναι κάτι που βλέπεις πως μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα αλλά ο εραστής σου, το βλέπει διαφορετικά. Αν οι περιστάσεις υπαγορεύουν ότι μπορεί να χρειαστεί να μετατοπίσεις την εστίασή σου από τα ερωτικά σου θέματα για λίγο, τότε θα υπάρχουν οφέλη αν ξεκαθαριστεί τώρα, αυτό. Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνεις τώρα, γίνεται με βάση το συμφέρον του εραστή σου…. Και αυτό μετράει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments