Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (13/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (13/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/6/19). κριός: Να είσαι ειλικρινής για τους λόγους σου, σχετικά με το πόσο μακριά είσαι διατεθειμένη να φτάσεις, για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου, αυτή τη στιγμή. Ο τρόπος που προσπαθείς να δείξεις την αγάπη σου, μπορεί να μην είναι αυτός, που περιμένει ο αγαπημένος σου. Με φαντασία και λίγη δημιουργικότητα, μπορείς να μεταφέρεις τα συναισθήματά σου με πιο πρακτικό τρόπο, που θα του μείνει αξέχαστος.

ταύρος: Οι αναταραχές στη σχέση σου, οφείλονται στην έλλειψη σεβασμού από τον εραστή σου, προς το πρόσωπό σου. Θα απογοητευθείς περισσότερο όμως, γνωρίζοντας πως έχεις προσπαθήσει σκληρά για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να μη κατηγορήσεις τον εαυτό σου, για τη συμπεριφορά του εραστή σου και προπαντός μην πιστέψεις, πως οφείλεις εσύ, να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο!

δίδυμοι: Αν νιώθεις ευτυχισμένη και μέσα στο κέφι, τότε αυτό θα θελήσεις να το μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Η μαγεία θα μπορούσε να συγχρονιστεί υπέροχα ανάμεσά σας. Ο δρόμος, μπροστά σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο παθιασμένης εκπλήρωσης, θα είναι πιο ισορροπημένος και πιο ξεκάθαρος από ό, τι ήταν, εδώ και καιρό.

καρκίνος: Μπορεί να θεωρήσεις πως μια υπόσχεση στον αγαπημένο σου, είναι ανοιχτή αλλά αυτός θα το «δέσει». Ίσως να είναι απαραίτητο να το αντιμετωπίσεις σαν προτεραιότητα, επειδή το αντικείμενο του πόθου σου, θα πάρει στα σοβαρά την κάθε λέξη σου. Αν χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το χρόνο σου, τότε κάντο για να ικανοποιήσεις αυτή τη δέσμευση. Θα χρειαστεί βέβαια, να χρησιμοποιήσεις όλη την ευελιξία που διαθέτεις.

Φωτογραφία: Pixabay

λέων: Αν δεν είναι ρεαλιστικές οι προσδοκίες σου σχετικά με την ερωτική σου ζωή, τότε τα επερχόμενα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να τις επανεκτιμήσεις, πιο λογικά. Αντί να παραπαίεις σε ό,τι είναι ονειρικό και φανταστικό, ίσως χρειαστεί να συνδεθείς με τη λογική σου. Και ν’ ακολουθήσεις μια ρεαλιστική στάση, απέναντι σε ό, τι θέλει η καρδιά σου…. και στην ικανότητά σου, να το πετύχεις.

παρθένος: Μπορεί να είναι ενδιαφέρον ένα σχέδιο ή μια περιπέτεια που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με το ταίρι σου. Ίσως χρειαστεί όμως να αφιερώσεις περισσότερη σκέψη για να καλύψεις περισσότερες βάσεις, από ό, τι αναμενόταν. Το σχέδιό σου πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά, και πιθανόν να κάνεις μια συζήτηση με τον εραστή σου, για το τί ακριβώς θέλετε και οι δύο. Πριν κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι, πάρε περισσότερες πληροφορίες!

ζυγός: Μπορεί να βλέπεις τη σχέση σου, από μια ευρύτερη προοπτική, που σε βοηθά να κατανοήσεις με σαφήνεια την πορεία της. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να δεις κάποιες αλλαγές μ’ έναν τρόπο, που δε θα το κάνει ο εραστής σου. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, οι αυθόρμητες αποκαλύψεις μπορεί να είναι αναγκαίες, για την επίτευξη ενός σημαντικού και ενδεχομένως θερμότερου στόχου.

σκορπιός: Θα νιώσεις μεγάλη απογοήτευση σήμερα, προσπαθώντας να τονίσεις ορισμένα σημεία σε μια συζήτηση που θα κάνεις με τον εραστή σου! Γιατί θα νιώσεις, πως δε σ’ ακούει. Ωστόσο, η επιθυμία σου να ακουστείς, μπορεί να είναι τόσο έντονη που θα δημιουργήσει επιπλοκές στη σχέση σας και δεν θα βοηθήσει. Προσπάθησε να μιλήσεις με ηρεμία, ακόμη και αν υπάρχει διαφορά απόψεων ανάμεσά σας. Έχεις μεγάλο πάθος, που θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις, με πολύ πιο θετικούς και ευχάριστους τρόπους.

τοξότης: Λόγω της αισιοδοξίας σου, μπορείς να μετατρέψεις μια βαρετή ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου, σε κάτι συναρπαστικό. Παρόλο που δεν μπορείς να μεταφέρεις τον μοναδικό αυθορμητισμό σου, σε κάθε πτυχή της ερωτικής σου ζωής, θ’ ανακαλύψεις πως μπορείς να μετατρέψεις κάτι πεζό, σε κάτι πραγματικά μαγικό.

αιγόκερως: Θα αποδείξεις πως δεν υπάρχει καθένα λάθος, σε όποιον πιστεύει ότι η λογική και η πρακτικότητα δεν μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μαγικό, όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις. Θα βιώσεις μια δημιουργική επανάσταση στη σχέση σου! Αλλά θα οφείλεται στην ικανότητά σου να παραμείνεις προσγειωμένη ώστε να εφαρμόσεις ένα λογικό σχέδιο δράσης, στις πρόσφατες ερωτικές σου υποθέσεις Η μαγεία δεν χρειάζεται πάντα, να εκδηλώνεται με αυθορμητισμό.

υδροχόος: Αν νιώθεις ιδιαίτερα συναισθηματική αυτή τη στιγμή, τότε αυτό μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία….. και όχι κάτι που θα σε κάνει να μελαγχολήσεις. Μπορεί να φταίει η επανασύνδεσή σου με παλαιότερες ερωτικές εμπειρίες, που σε βοηθούν να φέρεις σταθερότητα στη σχέση σου, και να νιώσεις αισιόδοξη τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον. Μόλις συμβεί αυτό, θα είναι η κατάλληλη στιγμή, για ν’ αρχίσεις να κοιτάς και πάλι μπροστά.

ιχθύες: Η συναρπαστική σχέση σου, θα ωφεληθεί θαυμάσια από τις θερμές ακτίνες του ήλιου που τη διαπερνούν. Ωστόσο, είσαι διατεθειμένη να κοιτάξεις τις σκιές και να εστιάσεις περισσότερο στις πιο σκούρες πτυχές της ερωτικής σου ζωής. Αυτό θα δημιουργήσει αρνητική ενέργεια, η οποία μπορεί να γίνει ισχυρότερη αν της το επιτρέψεις. Καλύτερα να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης απέναντι σε όλα όσα χρειάζεται να εκτιμήσεις στα ερωτικά σου. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές, αν είσαι πρόθυμη να τις εντοπίσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play