Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Μέγαρα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Μέγαρα
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Μαυροβούνι στα Μέγαρα Αττικής.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Μαυροβούνι στα Μέγαρα Αττικής. Για την πυρκαγιά ειδοποιήθηκε άμεσα η πυροσβεστική και ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Παράλληλα, από αέρος τις επίγειες δυνάμεις ενισχύουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά τώρα: Κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα

Ο Χάρτης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και εκδίδεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Δευτέρα, 10 Ιουνίου, προβλέπεται μέσος κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 2), σε ορισμένες περιοχές.

Ο Χάρτης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών και εκδίδεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών. Η σύνταξη και έκδοση του Χάρτη αποτελεί διεθνή πρακτική, ειδικότερα σε χώρες που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα λόγω δασικών πυρκαγιών, με κύριο στόχο τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων στην ενίσχυση της ετοιμότητάς τους για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Διαβάστε Eπίσης

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Δάφνη

Φωτιά τώρα: Τεράστια πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Φωτιά τώρα: Μεγάλες πυρκαγιές σε Αγίους Θεοδώρους και Εύβοια (vid)

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι