Τεχνολογία

Instagram: Παγκόσμιο μπλακ άουτ για το γνωστό social media

Instagram: Παγκόσμιο μπλακ άουτ για το γνωστό social media
Το Instagram "έπεσε" για κάποιες ώρες επηρεάζοντας και τους χρήστες στην Ελλάδα.

Το Instagram έχει μπει στην καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Πολλοί από αυτούς δεν μπορούσαν να μπουν στον λογαριασμό τους την Πέμπτη (13/6). Το γνωστό social media έπαθε παγκόσμιο μπλακ άουτ. Αν κάποιος προσπαθούσε να μπει από τον υπολογιστή του, εμφανιζόταν το μήνυμα “Sorry, something went wrong”, που στα Ελληνικά μεταφράζεται “Λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά”.

Το Instagram από τον λογαριασμό του στο Twitter ενημέρωσε τον κόσμο ότι έλαβε γνώση της κατάστασης και μετά από λίγη ώρα ανακοίνωσε πως τα ζητήματα επιλύθηκαν εντελώς. Μάλιστα, ανέβασε και μια κινούμενη εικόνα με ένα πόκεμον.

Παρά το γεγονός ότι το Instagram ανήκει στην οικογένεια του Facebook ήταν το μοναδικό Social media που επηρεάστηκε από αυτό το πρόβλημα. Την ίδια χρονική περίοδο είχε ένα μικρό κόλλημα το PlayStation Network, το οποίο όμως δεν σχετίζεται με την «πτώση» του Insta.

Σύμφωνα με το Down Detector, που παρακολουθεί τις διακοπές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο έδειξε πως η πλατφόρμα «έπεσε» στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ, καθώς και σε άλλα μέρη της αμερικανικής Ηπείρου. Μεγάλα προβλήματα υπήρχαν και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, της Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments