Πολιτική

Εκλογές 2019: Στα ψηφοδέλτια του Βαρουφάκη η κόρη του Μητρόπουλου

Εκλογές 2019: Στα ψηφοδέλτια του Βαρουφάκη η κόρη του Μητρόπουλου
Η Αγγελική Μητροπούλου, κόρη του Αλέξη Μητρόπουλου, θα είναι υποψήφια στις εκλογές 2019 με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κόρη του γνωστού εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου, Αγγελική, αποφάσισε να είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το Μέρα 25, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, στην Ανατολική Αττική.

Αγγελική Μητροπούλου: Σύντομο βιογραφικό

Η Αγγελική Μητροπούλου είναι δικηγόρος. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Λονδίνου και Αθηνών.Είναι Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου και νεανικής απασχόλησης. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της από τη θέση του νομικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.α.), αλλά και σε ιδιωτικά ιδρύματα μέριμνας ευπαθών ομάδων. Τα τελευταία χρόνια ως νομικός σύμβουλος κοινωνικών οργανώσεωνέχει χειριστεί με τους συνεργάτες της ζητήματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Οι υποψήφιοι του MέΡΑ 25 στην Ανατολική Αττική


Το ΜέΡΑ25 βρέθηκε οριακά κάτω από το 3%, που είναι και το όριο της εισόδου ενός κόμματος στην Ευρωβουλή και δεν μπόρεσε να εκλέξει ευρωβουλευτή. Ωστόσο, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη προβάλλει αξιώσεις να μπει στη βουλή. Στην δημοσκόπηση της Pulse το κόμμα του πετυχαίνει την είσοδο στη βουλή με 3,5% και 11 έδρες, ενώ η δημοσκόπηση της MRB του δίνει 3,4%.

Ο ίδιος έκανε ανοίγματα στους όμορους χώρους να συνεργαστούν προεκλογικά, αλλά τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.


Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments