Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμία συνεργασία με τον Βαρουφάκη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καμία συνεργασία με τον Βαρουφάκη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τον πρώτο καιρό της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε από το κόμμα εξαιτίας της διαφωνίας της με την πολιτική που θα ακολουθούσε ο πρωθυπουργός. Από τότε έχει ιδρύσει το δικό της κόμμα με ονομασία “Πλεύση ελευθερίας”. Παρά το γεγονός πως είχε αρκετή δημοτικότητα δεν έχει καταφέρει να μπει στη Βουλή.

Αντίθετα ο Γιάννης Βαρουφάκης που επίσης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ έχασε την είσοδο του στην Ευρωβουλή στο παραπέντε. Το ΜέΡΑ25 έχει μια αυξανόμενη δυναμική και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να δουν μια συνεργασία ανάμεσα στον πρώην υπουργό οικονομικών και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ωστόσο όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της δεύτερης, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τον Βαρουφάκη

Μιλώντας στο «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως η Πλεύση Ελευθερίας ετοιμάζεται για τη δεύτερη εκλογική μάχη και για τα σενάρια αυτά σχολίασε:

«Όχι δεν θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη. Εξάλλου ο κ. Βαρουφάκης έστρωσε το δρόμο για το τρίτο μνημόνιο και τώρα μας λέει ότι θα κάνει τα ίδια αλλά θα έχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη. Η Πλεύση Ελευθερίας όπως σας είχα πει και προεκλογικά θα κατέβει και στις εθνικές εκλογές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments