Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (14/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (14/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (14/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (14/6/19). κριός: Οι αυθόρμητες ιδέες για τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής θα υποστηριχθούν από την παθιασμένη δημιουργικότητα που έχεις σήμερα. Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια – όπως και ο τυχερός – με τον τρόπο που εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ακόμα κι αν ποτέ δεν τα κατάφερνες με την τέχνη, τη μουσική ή το εμπνευσμένο γράψιμο, θα μπορούσες να το κάνεις αυτή τη στιγμή. Βάλε τη μοναδική και ευφάνταστη σφραγίδα σου, με τον τρόπο που επιλέγεις να εκφραστείς τώρα.

ταύρος: Η αίσθηση της δυναμικής που αλλάζει στην ερωτική σου ζωή, θα σε ωθήσει να βάλεις σε μια σειρά όλες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ευτυχώς, δεν υπάρχει λόγος να επικεντρωθείς πολύ έντονα σ’ αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια ή στο μέλλον γενικότερα. Αγκάλιασε τις αλλαγές και άφησέ τες, να τροφοδοτήσουν την επιθυμία σου γι’ αυτές. Οτιδήποτε εκτυλίσσεται τώρα, μπορεί να φαίνεται αβέβαιο, αλλά όχι για πολύ!

δίδυμοι: Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να στραφείς μέσα σου και να επανασυνδεθείς με το υποσυνείδητό σου, καθώς αξιολογείς τις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Η αυξημένη σου διαίσθηση είναι ο καλύτερος οδηγός, για να επανασυνδεθείς με τα κίνητρα και τις προσδοκίες σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Αν χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις τί θέλει η καδιά σου ή για ν’ αντιμετωπίσεις τις αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, τότε είναι η ιδανική στιγμή, για να το κάνεις.

καρκίνος: Αν αγωνιζόσουν να βρεις το πάθος να προσεγγίσεις πρόσφατα έναν ερωτικό στόχο τότε πιθανότατα θα σταματήσεις τις προσπάθειες τώρα. Ίσως, είχες πολλές εμπνευσμένες ιδέες για να βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλά νιώθεις περιορισμό για τα εποικοδομητικά βήματα που απαιτούνται, ώστε να μετατρέψεις το όνειρό σου, σε πραγματικότητα. Ήρθε η στιγμή, ν’ αφήσεις κάθε αρνητική σκέψη και να αγκαλιάσεις το παθιασμένο δυναμικό, που προσφέρεται. Συνέχισε να αφήνεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου, να τροφοδοτούν τις κινήσεις σου.

λέων: Η ειλικρίνεια, είναι το εισιτήριό σου για να βιώσεις ένα νέο επίπεδο σαφήνειας στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Όπως ανακουφιστικό, ήταν που πρόσφατα καλλιέργησες μερικές ιδεαλιστικές σκέψεις ή έθεσες ψηλότερα τον πήχη στις προσδοκίες, για τη σχέση σου. Τώρα λοιπόν θα δεις τ’ αποτελέσματα της αυθεντικότητάς σου. Αυτή η αλλαγή στάσης, θα συμβάλλει στην θετική αλλαγή των ερωτικών σου!

παρθένος: Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει εκπληκτικά, για να δεις με καινούργια ματιά, τις σημαντικές πτυχές, της τρέχουσας ερωτικής σου κατάστασης. Ο εραστής σου, θα εμπνευστεί από την ικανότητά σου να συνδυάζεις μυαλό και συναισθήματα για να κατανοήσεις καλύτερα, τί είναι αυτό που χρειάζεστε και οι δύο. Αυτό που σου λέει τώρα το μυαλό και η καρδιά σου είναι, πως πρέπει να κάνεις απαραίτητα ένα τουλάχιστον βήμα προς την εκπλήρωση του φιλόδοξου οράματος που έχεις, για την σχέση σου.

ζυγός: Θα νιώσεις ευλογημένη από μια αφθονία ενέργειας, που σε βοηθάει ν’ ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις για τον εραστή σου. Οι προθέσεις σου είναι θετικές, αλλά η ορμητικότητά σου, μπορεί να μην είναι κάτι που το αντικείμενο του πόθου σου, αγαπά ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να είσαι πιο ήρεμη.. επειδή αν δείξεις ανυπομονησία στην προσπάθειά σου να τον πείσεις για το βάθος των συναισθημάτων σου, μπορεί να τρομοκρατηθεί. Με συμπόνια και διπλωματία θα καταφέρεις να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, να ακουστούν πιο ευχάριστα στ’ αυτιά του αγαπημένου σου.

σκορπιός: Αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις αναφορικά με τη σχέση σου αυτό το διάστημα, τότε θ’ αναρωτηθείς αν παρερμηνεύεις κάποια σημεία ή κάποιες ενδείξεις. Παρόλο που μπορεί ν’ αντιμετωπίζεις περίπλοκες καταστάσεις, μπορείς να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου, για τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αντιμετώπισε οτιδήποτε ξετυλίγεται ανάμεσά σας, με πολύ ανοιχτό μυαλό, ακόμα κι αν νιώθεις την ανάγκη να είσαι προσεκτική. Αργά αλλά σίγουρα, η αλήθεια θ’ αποκαλυφθεί… αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το επισπεύσεις.

Φωτογραφία: Pixabay

τοξότης: Η σχέση σου, με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μπει σε άγνωστη επικράτεια, αλλά είναι πιθανό να είναι περισσότερο συναρπαστικό για σένα κι όχι τρομακτικό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε είναι καιρός να κάνεις μια λίστα με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες. Αν είσαι σε σχέση, τότε κάτι που σχεδιάζεις με το ταίρι σου, μπορεί να σ’ ενθουσιάσει! Έχεις επίσης, πολλές δυνατότητες να απομακρυνθείς από την πεπατημένη ή να βγεις από τη ζώνη άνεσης της σχέσης σου.

αιγόκερως: Ακόμα κι αν δεν το εντοπίσεις αμέσως, θα ξανακοιτάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι την τωρινή σου σχέση….και θ ’αναρωτηθείς πώς θ’ αντιδρούσες στο παρελθόν. Αν χρειάζεσαι διαβεβαιώσεις, πως έχεις προχωρήσει πολύ στα ερωτικά σου και πως μπορείς πλέον να ανταπεξέλθεις σε διάφορα εμπόδια, χαριτωμένα και με ακεραιότητα, τότε να ξέρεις πως θα τις έχεις.

υδροχόος: Έχεις την τάση να πιστεύεις, πως οι μόνοι περιορισμοί σχετικά με την επιδίωξη οποιουδήποτε στόχου, είναι συχνά οι αμφιβολίες και τα όρια της φαντασίας μας. Όμως, αν σε ανησυχούν τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος περιορισμός που μπορεί να αντιμετωπίσεις, είναι ο χρόνος. Ευτυχώς, που αποδέχεσαι, ότι μια ανυπόμονη προσέγγιση δεν είναι ο σωστός τρόπος για να τον ακολουθήσεις…. και καταλαβαίνεις επίσης ότι ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι προϊόν υπομονής και εστίασης. Αν πιστεύεις ότι αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να εφαρμόσεις το πάθος και την ενέργεια σου, τότε εξασφαλίζεται ένα θετικό αποτέλεσμα.

ιχθύες: Αν χρειάστηκε πρόσφατα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά κάποια ερωτικά σου θέματα, τότε θα αισθανθείς ένα κύμα ανακούφισης, που επανασυνδέθηκες με τις ονειρικές σου ιδιότητες. Αντί να εφαρμόζεις άφθονη λογική σε ό,τι αντιμετωπίζεις, είναι καιρός, να γίνεις λιγάκι ευάλωτη και να δεις τον έρωτα μέσα από ένα πιο απαλό πρίσμα. Μπορεί έτσι, να αντικατασταθεί η πρακτικότητα, με νέα επίπεδα συμπόνιας, ευαισθησίας και φαντασίας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments