Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βρήκε νέο λαβράκι από τη Γαλλία

Ολυμπιακός: Βρήκε νέο λαβράκι από τη Γαλλία
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βρει έναν ποδοσφαιριστή που θυμίζει έντονα την περίπτωση του Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχει ακολουθήσει ένα μοντέλο πωλήσεων τα τελευταία χρόνια. Το τμήμα σκάουτινγκ βρίσκει νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που τους αγοράζει με λίγα χρήματα. Λίγα χρόνια αργότερα τους πουλάει για πολλά εκατομμύρια σε ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Αντίστοιχο πλάνο κάνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη και είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο. Το περασμένο καλοκαίρι οι “ερυθρόλευκοι” έφεραν στην Ελλάδα τον Μαντί Καμαρά.

Τότε ελάχιστοι ήξεραν τον Αφρικανό χαφ. Ένα χρόνο αργότερα ο νεαρός μέσος βρίσκεται στη λίστα πολλών κορυφαίων ομάδων και αν τελικά πωληθεί, αυτό θα γίνει για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί. Ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Φοντέ Καμαρά.

Άλλος ένας Καμαρά για τον Ολυμπιακό

O 21χρονος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ είναι συμπαίκτης του συνονόματου του στην Εθνική της Νέας Γουϊνέας που προετοιμάζεται αυτές τις μέρες για τα τελικά του Κόπα Άφρικα. Ο νεαρός αμυντικός μετακόμισε στη Γκαζελέκ (Ligue 2) πέρυσι το καλοκαίρι, μετρώντας συνολικά 35 συμμετοχές (3 ασίστ).

Παράλληλα οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται κοντά και στον 19χρονο διεθνή με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, αριστερό εξτρέμ της Αζαξιό (Ligue 2), Ματέο Τραμονί. Ο νεαρός κυνηγός προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments