Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοιτάζει στην Κίνα για ψηλό

Ολυμπιακός: Κοιτάζει στην Κίνα για ψηλό
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά της Κίνας για να προσθέσει έναν ψηλό παίκτη στο ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Αν επιλέξει να μείνει στην Ελλάδα θα πρέπει να αγωνιστεί στην Α2 μετά την απόφαση του να μη κατέβει στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί την απόκτηση τουλάχιστον ενός παίκτη για τη θέση πέντε.

Οι Πειραιώτες έχουν εξετάσει αρκετές περιπτώσεις παικτών και φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τους πρώτους στόχους. Αυτοί προέρχονται από την αγορά της Κίνας. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ποιοτικοί μπασκεμπολίστες επιλέγουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα καθώς τα χρήματα που δίνουν οι Κινέζοι είναι πολλά. Σύμφωνα με το «Φώς», οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν περιπτώσεις, όπως του Άλεξ Τάιους της Μακάμπι, ή των Τόμας Ρόμπινσον και Ντάκαρι Τζόνσον. Αμφότεροι οι αθλητές αγωνίζονταν πρόσφατα στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος μας έχει γίνει περισσότερο γνωστός λόγω της πολύ καλής σεζόν που είχε κάνει το 2017-2018 στην Χίμκι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ έχει περάσει από Κινγκς, Ρόκετς, Σίξερς, Νετς και Λέικερς στο ΝΒΑ, προτού έρθει στην Ευρώπη και αγωνιστεί φέτος αρχικά στους Μπειζίνγκ Ρόγιαλ Φάιτερς και ύστερα στους Ρεντ Μέινς Κλος της G-League.

Ο Τζόνσον ύστερα από 3 χρόνια, όπου δε κατάφερε να καθιερωθεί στους Θάντερ, πήγε επίσης… στο δρόμο του μεταξιού, παίζοντας στην Τσινγκντάο. Οι δυο τους βρίσκονται στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά αρκετά χαμηλά ως εναλλακτικές επιλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments