Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τους ελεύθερους (16/6/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τους ελεύθερους (16/6/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής 16/6/19 για όλα τα αδέσμευτα ζώδια.

Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής 16/6/19 για όλα τα αδέσμευτα ζώδια. Κριός: Πιστεύετε τα καλύτερα για τους άλλους, ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Αλλά μερικές φορές δεν είστε ανιδιοτελείς όταν θέλετε να πετύχετε κάτι. Βάλτε κάποιον άλλο σε προτεραιότητα για αλλαγή – και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος

Αισθάνεστε κολλημένοι στη ρουτίνα; Απολαύστε την ελευθερία σας και κάντε κάτι συναρπαστικό. Σήμερα ευνοούνται οι τέχνες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έτσι θα έχετε και ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης με κάποιον/α γνώστη/γνώστρια του αντικειμένου.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σας είναι σημαντικά αλλά χρειάζεται να φροντίσετε και το μυαλό σας. Δώστε πνευματική τροφή στον εαυτό σας – μια διάλεξη ή ένα φιλμ – και θα έχετε κάτι συναρπαστικό να μοιραστείτε με το επόμενο ξεχωριστό άτομο που θα γνωρίσετε.

Καρκίνος

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα μπορεί να διαφέρει εντελώς από των υπολοίπων. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις προσδοκίες σας και σκεφτείτε μήπως μείνετε μόνοι προς το παρόν.

Λέων

Σήμερα οι άλλοι τείνουν να συμφωνούν ακόμη και με τις πιο παράξενες προτάσεις σας, οπότε ξεκινήστε να λέτε μερικές. Οποιαδήποτε προσέγγιση και αν κάνετε στον ερωτικό τομέα – πρόσωπο με πρόσωπο, διαδικτυακά, με οποιονδήποτε τρόπο – έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Παρθένος

Η αναποφασιστικότητά σας σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα έχει αρχίσει να σας τρελαίνει, αλλά καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ανεξάρτητα από το τι σας λέει. Αν ενεργήσετε παρορμητικά τώρα δεν θα σας φέρει κάτι καλό μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Εσείς μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε στα καλύτερα σας αλλά παρόλα αυτά κάνετε κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμα σας. Αυτό θα πρέπει να σας θυμίζει ότι μπορείτε να γίνετε ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σας. Οι άλλοι άνθρωποι βλέπουν την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Κάντε και εσείς το ίδιο!

Σκορπιός

Τα μυστήρια της καρδιάς και οι άγνωστοι τρόποι του έρωτα συνήθως σας συναρπάζουν, αλλά τώρα απλά σας ενοχλούν. Θέλετε σαφήνεια εκεί που δεν υπάρχει καμία. Να είστε υπομονετικοί – πολύ γρήγορα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Τοξότης

Στη ζωή και στον έρωτα δεν είναι πάντα όλα δίκαια, αλλά τώρα τα πράγματα ισορροπούν κάπως στη ζωή σας. Αυτά που σας αναστάτωναν τόσο καιρό αρχίζουν να βγάζουν νόημα αν τα δείτε ως κομμάτι της ευρύτερης κατάστασης. Το τοπίο ξεκαθαρίζει.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αλλά η επαφή με αυτό το άτομο δε προχωράει όπως θα θέλατε. Μην απογοητεύεστε και μην γίνεστε απαισιόδοξοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάτι τελικά. Μπορεί να σημαίνει ότι θα γίνει με έναν τρόπο που δεν περιμένετε.

Υδροχόος

Το έμφυτο ενδιαφέρον σας για τους άλλους ανθρώπους, σας οδηγεί σε μερικά ενδιαφέροντα μέρη και σε μια επαφή που κάποιος/α λιγότερο περίεργος/η από εσάς δεν θα έκανε ποτέ. Συνεχίστε να θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα και να τρέφετε το μυαλό και την καρδιά σας.

Ιχθύες

Ίσως κάποιος σας χρωστάει μια χάρη αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους ζητήσετε να σας την ανταποδώσουν. Στην πραγματικότητα, το ερωτικό σας κάρμα θα ευνοηθεί αν κάνετε κάτι καθαρά ανιδιοτελές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments