Αθλητισμός

Πιτίνο: “Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος – προπονητής στον Παναθηναϊκό”

Πιτίνο: “Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος – προπονητής στον Παναθηναϊκό”
Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του πρότεινε να αναλάβει χρέη προπονητή και προέδρου στον Παναθηναϊκό.

Στην αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του πρότεινε διπλό πόστο προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς μίλησε στο CBS Sports και αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ του πρότεινε να συνεχίσει ως πρόεδρος/προπονητής στο «τριφύλλι».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πόστο του προέδρου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα πάρει την τελική απόφαση του την Παρασκευή (21/6), ενώ αν αποφασίσει τελικά να αποδεχτεί την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να παραμείνει στους «πράσινους», τότε αυτομάτως θα απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση της επιστροφής του σε κάποια ομάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος. Κάτι που ήταν προτεραιότητα του το περασμένο καλοκαίρι.

«Το μέλος του Hall of Fame και προπονητής Ρικ Πιτίνο είπε στο CBS Sports πως από τον Παναθηναϊκό του πρότειναν να γίνει πρόεδρος/προπονητής, ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Πιτίνο είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προέδρου. Αλλά, όπως και να έχει, σκοπεύει να πάρει την απόφασή του μέχρι την Παρασκευή (21/6)», ανέφερε το «τιτίβισμα» του Αμερικανού δημοσιογράφου, Gary Parrish.

Από εκεί και πέρα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως εάν ο Ρικ Πιτίνο αποφασίσει να παραμείνει στο «τριφύλλι», τότε αυτομάτως απομακρύνεται από τη διεκδίκηση της επιστροφής του στον πάγκο ομάδας του κολεγιακού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Κάτι, που αποτελούσε μία από τις προτεραιότητές του αυτό το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments