Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Μπρούνο (pics)

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και Μπρούνο (pics)
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα.

Λιγότερο από μία ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Χιλάλ Σουντανί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τον Μπρούνο Φελίπε. Ο 25χρονος Βραζιλιάνοςσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό φορώντας ενάμιση χρόνο τη φανέλα του Ατρομήτου (45 συμ, 4 γκολ, 7 ασίστ).

Στο Περιστέρι χρησιμοποιήθηκε πολύ ως ακραίος, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον προορίζει για τον άξονα. Σαν δεύτερο επιθετικό, σαν επιτελικό χαφ: Σαν μια άλλη αγωνιστική version του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν λοιπόν, έχει Ματιέ Βαλμπουενά και Μασούρα αριστερά. Τον Φορτούνη και τον Μπρούνο στον άξονα. Τον Ποντένσε και τον νεοαποκτηθέντα Σουντανί δεξιά. Και έξτρα επιλογή τον Λάζαρο.

Ο Λατινοαμερικανός άσος που άνηκε στην ΛΑΣΚ αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για σήμερα Τετάρτη 18 Ιουνίου 2019. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χρειαστεί μηδενικό χρόνο προσαρμογής, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Το σχετικό tweet των Πειραιωτών:

«Μπρούνο Φελίπε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Bruno Felipe welcome to Olympiacos FC! 🔴⚪»

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρούνο με τα ερυθρόλευκα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments