Αθλητισμός

Χιλή – Ιαπωνία 4-0

Χιλή – Ιαπωνία 4-0
Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Κόπα Αμέρικα είναι η Χιλή, η οποία στην πρεμιέρα συνέτριψε με 4-0 την Ιαπωνία.

Χιλή – Ιαπωνία: Απολαυστική ήταν στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα η Χιλή. Η κάτοχος των δύο τελευταίων τροπαίων έδειξε απόλυτα έτοιμη να διεκδικήσει και την τρίτη σερί κούπα, διαλύοντας με 4-0 την Ιαπωνία. Έτσι, η «Ρόχα» ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων της και πλέον στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση της με το Εκουαδόρ (21/6), θέλοντας να κάνει το 2/2 στον όμιλο της.

Οι Χιλιανοί άνοιξαν το σκορ κόντρα στην Ιαπωνία στο 41′ με τον Πουλγκάρ να σκοράρει μετά από κόρνερ του Αρανγκίς, με τον Βάργκας να πετυχαίνει νωρίς στο δεύτερο μέρος το 2-0 (55′). Οι παίκτες του Ρουέδα είχαν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Σάντσες να κάνει το 3-0 στο 82’ και να φτάνει τα 42 γκολ με την ομάδα της πατρίδας του και τον Βάργκας να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 4-0.

Η Ιαπωνία είχε και αυτή τις στιγμές της στο ματς αλλά ο Ουέντα ήταν μοιραίος για τους… καλεσμένους του Κόπα Αμέρικα χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει με το σκορ στο 1-0 (44′), ενώ ήταν και πάλι άστοχος στις πολύ καλές φάσεις του 57′ και του 75′.

Δείτε τα γκολ και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments