Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μια ανάσα ο Παπαθεοδώρου

ΑΕΚ: Μια ανάσα ο Παπαθεοδώρου
Η ΑΕΚ προχωρά στην αντικατάσταση του Λούκα Μπάνκι με την πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα κάθεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sport24.gr 43χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την “Ένωση” και έγινε ο αντικαταστάτης του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος αποχώρησε και επίσημα από τον πάγκο της ΑΕΚ χθες.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν εξ αρχής ο εκλεκτός του Μάκη Αγγελόπουλου για την θέση του προπονητή, αφού υπήρχε εκτίμηση για το έργο του 43χρονου τεχνικού την τελευταία διετία στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η “Ένωση” είχε προσπαθήσει και πέρυσι τέτοια εποχή να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Έλληνα προπονητή, αφού ήταν διατεθειμένη να πληρώσει το buy out που είχε στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να είναι τότε κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Με το θέμα του επόμενου τεχνικού της ΑΕΚ να διευθετείται άμεσα, σειρά παίρνει πλέον ο σχεδιασμός της ΑΕΚ στο μπάσκετ για την επόμενη σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι συμβόλαιο για την σεζόν 2019/20 έχουν οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Γιάννης Αγραβάνης (που επιστρέφει από τον δανεισμό του στο Περιστέρι Βίκος Cola), ενώ η ΑΕΚ έχει team option στο συμβόλαιο του Ντιλρόι Τζέιμς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments