Αυτοκίνητο

Nissan e-NV200: Ξεπέρασαν τις 10.000 οι παραγγελίες στην Ευρώπη

Nissan e-NV200: Ξεπέρασαν τις 10.000 οι παραγγελίες στην Ευρώπη
Το ηλεκτροκίνητο e-NV200 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης και καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων.

Το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτίμησης και καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, διασφαλίζοντας πάνω από 10.000 παραγγελίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πέρυσι να θεωρηθεί ως το πιο εμπορικό LCV μηδενικών εκπομπών σε 10 αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας και της Νορβηγίας. Το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει εμπορεύματα όγκου 4,2 κυβικών μέτρων ή 705 κιλά οφέλιμου φορτίου στην έκδοση βαν.

Η αυτονομία του ξεκινάει από τα 200 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης και μπορεί να φθάσει τα 301 χιλιόμετρα σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση. Έχει ομαλή επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας ήρεμες διαδρομές και χωρίς θόρυβο για τους κατοίκους των αστικών περιοχών. Η μετάδοση ισχύος με μια σχέση ταχυτήτων και η παρουσία του Hill Start Assist καθιστούν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματικοί κολοσσοί των διανομών στρέφονται στην κινητικότητα μηδενικών ρύπων. Οπότε, η κίνηση της Nissan με την κυκλοφορία του e-NV200 μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί για τα ως τώρα δεδομένα.

Το 100% ηλεκτροκίνητο e-NV200 φροντίζει την επιχείρησή σας. Η καμπίνα μπορεί να γίνει ένα άνετο κινητό γραφείο, με όλο τον χώρο, την άνεση και την συνδεσιμότητα που χρειάζεστε.

Μπορείτε ακόμα να το εκμεταλλευτείτε ως ένα γραφείο για να διαχειριστείτε τα έγγραφα που έχετε, απλά διπλώνοντας προς τα κάτω το κάθισμα του συνοδηγού. Και με τόσο αποθηκευτικό χώρο, θα έχετε τα εργαλεία σας, το κινητό και το tablet σας και ότι άλλο χρειάζεστε, κοντά σας. Έτσι απλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments