Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019: Παραιτήθηκε η δήμαρχος Λεβαδεών – Κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2019: Παραιτήθηκε η δήμαρχος Λεβαδεών – Κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ
Η δήμαρχος, η οποία δεν επανεξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της για να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2019: Την απόφαση της να παραιτηθεί από το υπόλοιπο της θητείας της έως τις 31 Αυγούστου προκειμένου να είναι υποψήφια βουλευτής Βοιωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου. Η δήμαρχος, η οποία δεν επανεξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρθηκε στη διαδικασία αντικατάστασής της που θα ακολουθήσει και στην οποία δε θα συμμετέχουν οι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι, με στόχο να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της Δημοτικής αρχής μέχρι το τέλος της Δημοτικής Περιόδου.

Η διαδικασία προβλέπει την επίδοση της παραίτησης της δημάρχου μέσω δικαστικού επιμελητή στο πρωτοδικείο Λιβαδειάς και αμέσως μετά τη σύγκλιση της δημοτικής ομάδας από τον πλειοψηφών σύμβουλο της παράταξης όπου μέσω μυστικής ψηφοφορίας θα αναδείξει το νέο δήμαρχο για το υπόλοιπο της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Γιώτα Πούλου οι σύμβουλοι της παράταξης συμφώνησαν, ότι οι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι οπότε και εν δυνάμει δήμαρχοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους ώστε να μην υπάρξουν εμπλοκές στην άσκηση των αρμοδιοτήτων τους και νέος δήμαρχος να ψηφιστεί δημοτικός σύμβουλος άνευ αρμοδιοτήτων.

«Αν με τιμήσουν οι Βοιωτοί πολίτες θα αγωνιστώ με τον ίδιο ζήλο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο νομό με την ίδια επιμονή, υπομονή και αποτελεσματικότητα που εργάστηκα και στο Δήμο Λεβαδέων» τόνισε η Γιώτα Πούλου.

Την ίδια στιγμή η Δήμαρχος Λεβαδέων, παρουσία των αντιδημάρχων υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου τη σύμβαση που αφορά στην ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου από το Κυριάκι μέχρι τον Καραχάλιο, έργο που στοχεύει στην ανάδειξη της περιοχής του παραλιακού μετώπου του Δήμου Λεβαδέων στον Κορινθιακό.

Το έργο έχει προυπολογισμό 1.736.000 ευρώ και αποτελούσε δέσμευση της δημοτικής αρχής. «Ένας διαρκείςαγώνας ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο» είπε χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από την έκβαση των Εθνικών εκλογών η Γιώτα Πούλου όπως σημείωσε θα παραμείνει δημοτική σύμβουλος Λεβαδέων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments