Lifestyle

Κάτια Δανδουλάκη: “Έπαθα κατάθλιψη, αλλά την έβγαλα από πάνω μου” (vid)

Κάτια Δανδουλάκη: “Έπαθα κατάθλιψη, αλλά την έβγαλα από πάνω μου” (vid)
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ίδια αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη λόγω της αρρώστιάς της.

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη η οποία για έναν χρόνο την ταλαιπώρησε, αλλά και για το πως βγήκε νικήτρια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα της, που μέτρησε επτά αποβολές μέχρι να κάνει παιδί.

“Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη. Δε με αναγνώριζε…”, τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, συγκλονίζοντας με την αποκάλυψή της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Με κούρασε ο “πρωταθλητισμός”. Κάποια στιγμή έπαθα κατάθλιψη, την έβγαλα από πάνω μου μέσα σε ένα χρόνο. Ήρθα στη ζωή μετά από εφτά αποβολές που έκανε η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη. Είχε μια κύστη στον εγκέφαλό της και δεν με αναγνώριζε.

Μιλούσε κανονικά η μητέρα μου, αλλά μου μιλούσε σαν να ήμουν ένα παιδί ξένο. Όταν “έφυγε” η μητέρα μου είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα” γιατί το άλλο είχε φύγει πριν από 12 χρόνια. Ο αργός θάνατος είναι ο πιο βασανιστικός»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments