Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Τι συνέβη στο προφίλ του στο Instagram 19 μέρες μετά τον θάνατο του

Πάνος Ζάρλας: Τι συνέβη στο προφίλ του στο Instagram 19 μέρες μετά τον θάνατο του
Ποια είναι η αλλαγή στο προφίλ του Πάνου Ζάρλα, 19 ημέρες μετά το θάνατο του σε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του. Η είδηση του θανάτου του 28χρονου νικητή του «Power of Love» σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα προστατευτικά του δρόμου. Το γεγονός πως δεν φορούσε κράνος αποδείχθηκε μοιραίο για εκείνον.

Λίγο πριν την κηδεία του άτυχου άνδρα, ο λογαριασμός του στο Facebook είχε μια αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός έχει πια μετονομαστεί από Panos Zarlas σε «Στη μνήμη του Panos Zarlas». Μάλιστα, αναγράφεται και το εξής μήνυμα: «Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν τον Panos θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ του για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή του».

Ωστόσο, από σήμερα έχει παρατηρηθεί ότι κάτι άλλαξε και και στο προφίλ που διατηρούσε στο Instagram. Συγκεκριμένα, αν κάποιος που δεν τον «ακολουθεί» θα διαπιστώσει ότι το προφίλ είναι πλέον κλειδωμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όποιος δεν είχε κάνει follow τον Πάνο Ζάρλα, πλέον δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες του. «Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός», αναγράφεται πια κάτω από το όνομά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments