Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (19/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (19/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/6/19). κριός: Η ερωτική σου ζωή, θα περιέχει πολλές μυστηριώδεις ιδιότητες, εντείνοντας την επιθυμία σου να βρεις απαντήσεις. Αυτό θα σου ξεκαθαρίσει τις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες. Αν είσαι σε σχέση, τότε μία ή δύο αποκαλύψεις θα σου υπενθυμίσουν, πόσο ιδιαίτερη είναι η σύνδεση που έχεις, με τον εραστή σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ανακάλυψη ή η επανάκτηση μιας συγκεκριμένης αλήθειας θα είναι καθησυχαστική.

ταύρος: Κάθε αίσθηση ανησυχίας που μπορεί να νιώσεις στη σχέση σου, μπορεί να εξυπηρετήσει έναν χρήσιμο σκοπό, αν σε ωθήσει να περάσεις μια γραμμή, που είχες αποφασίσει να παραμείνει στο παρασκήνιο. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να διερευνήσεις και ν’ απολαύσεις στην ερωτική σου ζωή. Αν δείξεις λιγάκι ευάλωτη και κατευθυνθείς σε ανεξερεύνητα συναισθηματικά εδάφη, κάτι ευχάριστο θα σε περιμένει.

δίδυμοι: Η έμφυτη περιέργειά σου, θα σ’ ενθαρρύνει να εξερευνήσεις νέα πεδία στον έρωτα και την αγάπη! και θα νιώσεις ευχαριστημένη από αυτό που θα συναντήσεις. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή μιας προθυμίας από την πλευρά σου, να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και εκφραστική, όσον αφορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η εμπλοκή σου σε βαθύτερες συζητήσεις, φέρνει σημαντικές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Αυτή η νέα συμπεριφορά σου, θα μπορούσε να φανεί αρχικά άγνωστη, αλλά σύντομα θα την αγκαλιάσεις.

καρκίνος: Η επιθυμία σου να ψάξεις βαθύτερα για τις σκέψεις του εραστή σου, μπορεί να γίνει για να ανακαλύψεις, το πάθος που πιστεύεις πως νιώθει, αλλά συγκρατείται να δείξει. Ωστόσο, η μεταξύ σας συζήτηση πρέπει να είναι αμφίδρομη….κι όχι μονόπλευρη ή γεμάτη ερωτήσεις. Αντί να πιέζεις το ταίρι σου για απαντήσεις, άφησέ τον να μιλήσει φυσικά. Προσπάθησε να μη δείχνεις αποφασισμένη ν’ ανακαλύψεις τα πάντα…. και γρήγορα.

λέων: Μπορεί να υπάρξουν ερωτικές συγκινήσεις… αν δεν καταπνίξεις τον πόθο ή τα συναισθήματά σου, αυτή τη στιγμή. Αν υποθέτεις πως ο αγαπημένος σου, ξέρει τί αισθάνεσαι ή πώς σκέφτεσαι ή αν θέλεις να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, τότε αυτό, μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές. Η αποκάλυψη όσων σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, δεν χρειάζεται να είναι δραματική. Αν χρησιμοποιήσεις ένα έξυπνο τρόπο στις μεταξύ σας ανταλλαγές, θα είναι η καλύτερη κίνηση, για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου.

παρθένος: Φαίνεται ότι υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και στις φιλοδοξίες που έχεις για την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές που σχετίζονται με μια καινούργια καριέρα που θέλεις ν’ ακολουθήσεις, και αυτές θα έχουν αντίκτυπο στη σχέση σου. Παρόλο που ενδέχεται να μην υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σ’ αυτό το στάδιο να δημιουργηθεί μια στρατηγική, που να μπορεί να εξισορροπήσει την ερωτική σου ζωή και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

ζυγός: Παρόλο που θα υπάρχει άνεση στην προβλέψιμη ερωτική σου σχέση, εσύ νιώθεις την ανάγκη για λίγο αυθορμητισμό. Πολλές στιγμές απόλαυσης προσφέρονται για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, αν χειριστείς με επιδεξιότητα τις καταστάσεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα πρέπει να ξέρεις, πόσο ισχυρό μπορεί να είναι ένα αφροδισιακό γέλιο.

σκορπιός: Αν αισθανθείς ότι ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στη σχέση σου, τότε αυτή είναι μια κοσμική ένδειξη ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το μέλλον. Φαίνεται ότι απέκτησες πολλές εμπειρίες στο όνομα της αγάπης πρόσφατα, με αποτέλεσμα, να έχεις αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και ιδέες που θα σου προσφέρουν ένα πιο εκπληκτικό μέλλον. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσεις ένα ή δύο σκληρά μαθήματα στην πορεία, είναι σημαντικό να αποδεχτείς πόσο σημαντικό κομμάτι είναι, για να σε φέρει στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα.

τοξότης: Κάποιος που σε κάνει να χαμογελάς, θα πρέπει να είναι η παρέα που αναζητάς αυτή τη στιγμή. Παρά τις δύσκολες επιρροές, που μπορεί να είναι εμφανείς σε άλλες περιοχές της ζωής σου, η ερωτική σου ζωή, φέρνει μια ευχάριστη ακτίνα φωτός, που διαπερνά τα σύννεφα της σοβαρότητας. Όσο εσύ εκτιμάς τις αισιόδοξες και θετικές ιδιότητες κάποιου…. θα είναι το γενναιόδωρο πνεύμα και η ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά σου, που τον ελκύει σε σένα, με αποτέλεσμα να επωφεληθείτε και οι δύο!

αιγόκερως: Η ελάχιστη αντίσταση, θα μπορούσε να είναι ελκυστική με πολλούς τρόπους στις ερωτικές σου υποθέσεις, που σε ανησυχούν αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορεί να μην είναι η πιο λογική επιλογή που πρέπει να ακολουθήσεις. Θα μπεις στον πειρασμό να «καταλάβεις καλύτερα κάποιον διάβολο που γνωρίζεις» παρά να συνεχίσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Ωστόσο, ένα βήμα που λήφθηκε πρόσφατα στην ερωτική σου ζωή, πιθανότατα δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πόσο μετασχηματιστικό μπορεί να είναι. Μην διαταράσσεις μια θετική διαδικασία που ξεδιπλώνεται τώρα, επιλέγοντας να προσκολληθείς σε ό,τι σου είναι οικείο.

υδροχόος: Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη χρονική στιγμή από το παρόν, για να ξεκινήσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου. Όχι μόνο έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση, αλλά θα συνειδητοποιήσεις πως και οι δυνάμεις της πειθούς σου, αυξάνονται αισθητά. Μπορεί να χρειαστεί όμως, να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες, για ν’ ακούς περισσότερο, παρά να μιλάς. Αν όμως έχεις κάτι να πεις, θα εκπλαγείς από την ευκολία με την οποία θα μετατρέπεις τις σκέψεις σου σε λέξεις, και από το πόσο κατανοητή θα είσαι, από το ταίρι σου.

ιχθύες: Παρόλο που όλοι φοβόμαστε κατά περιόδους αν δεν γνωρίζουμε ή δεν καταλαβαίνουμε κάτι, είναι σημαντικό να μην αντιμετωπίζεις μια ασυνήθιστη ή απροσδόκητη εξέλιξη, σαν κάτι ύποπτο. Με την ευελιξία, τον αυθορμητισμό και την ανοιχτή σκέψη, θα μπορούσες να ζήσεις κάτι ενθουσιώδες ή ευχάριστο. Αν ακυρώνεται ένα σχέδιο, τότε αυτό προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέες και πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες με τον αγαπημένο σου.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας