Ελλάδα

Χαλκιδική: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 19χρονη – Πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της

Χαλκιδική: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την 19χρονη – Πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 19χρονη Βουλγάρα που ζει στη Χαλκιδική. Η πορνογραφία ανηλίκων την οποία πουλούσε συμπεριελάμβανε και φωτογραφίες της 5χρονης αδελφής της.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την 19χρονη Βουλγάρα που συνελήφθη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφικό υλικό. Η νεαρή κοπέλα συνελήφθη στη Χαλκιδική μαζί με τον 25χρονο σύντροφό της, αλλά αυτό που πραγματικά σοκάρει είναι πως ανάμεσα στα θύματα από τα οποία έπαιρνε γυμνές φωτογραφίες, είναι και η 5χρονη αδερφή της.

Η νεαρή φέρεται να έβγαζε άσεμνες φωτογραφίες από τρία ανήλικα κορίτσια, δύο εκ των οποίων είναι οι αδερφές της, με την μία να είναι 5 ετών! Μάλιστα έπεισε και μια 16χρονη κοπέλα επίσης να βγάζει άσεμνες φωτογραφίες, τις οποίες μοίραζε έναντι μικρών χρηματικών ποσών.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών. Στην διάθεσή της βρέθηκαν 47 φωτογραφίες και 11 βίντεο, όπου σε αυτά βρίσκεται και μια γυναίκα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη της μετά από σήμα της Europol στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments