Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Το να προσπαθείς να χωρέσεις στη διαμορφωμένη εδώ και χρόνια ζωή σου τα νέα σου όνειρα και τους καινούργιους σου στόχους, μοιάζει σαν να προσπαθείς να φτιάξεις γλυκό του κουταλιού χωρίς ζάχαρη – ο δρόμος που οδηγεί στην πανωλεθρία. Πρέπει να αλλάξεις συνταγή ζωής και άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Ποιος είδε τους/τις Δίδυμους και δεν τους φοβήθηκε σήμερα! Ματάκι που γυαλίζει επικίνδυνα και νεύρα που δεν τρέμουν απλώς, τραντάζονται! Μια αφορμή ψάχνεις. Μια τοσοδούλα αφορμή… Και μετά; Σοκ και Δέος… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Ακόμη μια μέρα που σε απασχολεί το θέμα έρωτας. Ακόμη μια μέρα που σκέφτεσαι σενάρια, πιθανότητες και ονειρεύεσαι «πως θα ήταν αν…». Ακόμη μια μέρα που πρέπει να καταλάβεις πως με τις πιθανότητες και τα σενάρια η ερωτική σου ζωή δεν προχωρά. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις (σημείωση: αυγά = φόβος απόρριψης, ομελέτα = σχέση).

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Σαν περιμένεις κάτι συνταρακτικό να συμβεί, σαν να περιμένεις το θαύμα να στρίψει από την επόμενη γωνία για να σε συναντήσει. Και όσο περιμένεις κρατάς τις αισθήσεις σου πλήρη εγρήγορση (σε σημείο εξάντλησης). Μην εξαντλείς το σώμα και το μυαλό σου με την αναμονή. Καλύτερες μέρες πλησιάζουν. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Παρθένε, είναι τόσο γρήγορη η μετάβαση σου από το «τα καταφέρνω» στο «τελικά θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα» που σήμερα κινδυνεύεις να επιβάλλεις ξανά στον εαυτό σου υπερωρίες. Σύνελθε…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θέσεις σαν προτεραιότητα να παρηγορείς όλη τη μέρα έναν φίλο/μια φίλη που έχει προβλήματα. Με την παρηγοριά ούτε αυτός/η κερδίζει κάτι και εσύ χάνεις την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχεις! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Βαριέσαι να δουλέψεις. Κατανοητό. Θες άδεια για να ξεσκάσεις. Δεδομένο. Όμως έχεις και ανάγκη το χρήμα όσο ποτέ, άρα δουλεύεις ασταμάτητα, οι μπαταρίες έχουν χαμηλώσει και οι απαιτήσεις από τον προϊστάμενο σου έχουν πάρει την ανηφόρα. Τοξότη, αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις καλή διάθεση τότε, σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου να κάνω το μυστικό της αισιοδοξία σου best seller. Σκέψου το, θα λύσουμε και το οικονομικό σου πρόβλημα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Τα ζήτημα είναι απλό… πολύ απλό… στη σύλληψη μόνο όμως. Μέχρι το τέλος της ημέρας πρέπει να έχεις αποφασίσει πως θα αφιερώσεις χρόνο για να περιποιηθείς το σώμα σου, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Στην πράξη περιμένω να σε δω Αιγόκερε…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (20/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων. ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments