Video

Γυναίκα χωρίς όνομα: H Μάρθα προσπαθεί να κρατήσει την Κάτια μακριά από την Μαρίνα (vid)

Γυναίκα χωρίς όνομα: H Μάρθα προσπαθεί να κρατήσει την Κάτια μακριά από την Μαρίνα (vid)
Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά την Κάτια από τη Μαρίνα… Ο Φώτης, από την άλλη, δεν αντέχει άλλο να κρατάει το μυστικό του από τη Μαρίνα. Είναι έτοιμος πια να της αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας και με αυτή την ιδιότητα να την συνοδέψει στην εκκλησία όταν παντρευτεί τον Μιχάλη… Την ίδια στιγμή κάποιος τρίτος ακούει το μυστικό που η Κάτια με δυσκολία πια κρατά κρυφό… Μήπως αυτός, θα αναγκάσει την Κάτια να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η σειρά “γυναίκα χωρίς όνομα” είναι μια από τις πιο αγαπημένες των τελευταίων ετών. Η ιστορία ξεκινάει με την Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) να ψάχνει απεγνωσμένα έναν συμβατό δότη για να σωθεί ο 10χρονος γιος της. Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) είναι η μοναδική συμβατή δότρια αλλά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ότι είναι αδύνατον να βοηθήσει την Κάτια η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να την αναγκάσει.

Προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει το μωρό της, η Μαρίνα προδομένη πλέον από τον έρωτά της, Κωστή (Πάνος Νάτσης) κατασκευάζει την ενοχή της και καταδικάζεται ως «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» για ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ! Γεννά την κόρη της με ασφάλεια στη φυλακή και την ονομάζει Ελπίδα…

Η Κάτια, τελικά, θα χάσει το παιδί της και βάζει σκοπό της ζωή της να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να στερηθεί και εκείνη για πάντα το ίδιο της το παιδί. Και το καταφέρνει. Τότε, η Μαρίνα με τη βοήθεια της συγκρατούμενής της, Μάρθας (Ταμίλα Κουλίεβα), θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments