Αθλητισμός

Κώστας Παπανικολάου: Τον θέλει στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Κώστας Παπανικολάου: Τον θέλει στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος
Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στη λίστα της Μακάμπι μετά από εισήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας από τους παίκτες που διασώθηκε από τη μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Αυτό σε συνδυασμό με το δεδομένο ταλέντο του τον έχουν βάλει στις μεταγραφικές λίστες πολλών ομάδων. Μια από αυτές είναι η Μακάμπι του πρώην προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ και ο Έλληνας τεχνικός το βραβείο του καλύτερου κόουτς. Παράλληλα η ομάδα του λαού διατήρησε στο ρόστερ της τον Ταρίκ Μπλακ.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Μακάμπι για τον Κώστα Σλούκα. Ωστόσο ο Σφαιρόπουλος φέρεται να θέλει και τον Παπανικολάου στην ομάδα του. Ο διεθνής φόργουορντ έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021, ξένο δημοσίευμα ωστόσο φέρνει στο προσκήνιο την Μακάμπι. Χαρακτηριστικά, γίνεται λόγος για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υποβιβασμό στην Α2, τονίζεται η παρελθοντική σχέση Σφαιρόπουλου – Παπανικολάου και αναφέρεται ισχυρό ενδιαφέρον των Ισραηλινών. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως αν ο Παπανικολάου αναζητήσει για νέα επαγγελματική «στέγη» τότε η Μακάμπι θα κάνει την κίνησή της.

Ξεχνάει τον Σλούκα η Μακάμπι

Μπορεί στην περίπτωση του Παπανικολάου η Μακάμπι να έχει κάποιες ελπίδες, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα,αλλά τελικά δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και αποφάσισε να μείνει στην Φενέρ και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο κοντά είναι στον παίκτη θέλησε να του εξασφαλίσει ιδιωτικό αεροπλάνο.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Σλούκας έκανε μεγάλη θυσία και έδειξε χαρακτήρα σε μια δύσκολη στιγμή. Ο ίδιος του είχε προτείνει να του στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο για να τον πάει στην Ελλάδα και να τον φέρει στην Τουρκία, όμως ο παίκτης τόνισε ότι θα μεταβεί στο πατρικό του και θα γυρίσει πίσω στην Πόλη μόνος του.

«Έκανε μεγάλη θυσία, έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα. Όταν ο πατέρας του απεβίωσε, τού είπα «άσε με να σου δώσω ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο», αλλά είπε ότι θα το κάνει μόνος του. Ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του», ανέφερε ο Αλι Κοτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments