Διεθνή

Χαβάη: Συντριβή αεροσκάφους – Πληροφορίες για νεκρούς

Χαβάη: Συντριβή αεροσκάφους – Πληροφορίες για νεκρούς
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη Χαβάη με αποτέλεσμα κάποιοι από τους επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.

Τραγωδία με νεκρούς στην περιοχή της Χαβάης. Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη με αποτέλεσμα 9 άτομα να χάσουν την ζωή τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μικρό αεροπλάνο King Air συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Ντίλιγχαμ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη Μοκουλέια της κομητείας της Χονολουλού. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν υπάρχει κανένας επιζώντας από το περιστατικό.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής, ούτε αν το αεροσκάφος βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης ή προσγείωσης. Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, αλλά όταν έφτασαν το αεροσκάφος είχε ήδη πάρει φωτιά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες του πληρώματος πτήσης και των επιβατών. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο αεροδρόμιο, βρήκαν τα συντρίμματα του σκάφους γεμάτα από φλόγες. Φωτογραφίες από την περιοχή έδειξαν καπνό από τη φωτιά που μπορεί να δει από μίλια μακριά”,ήταν τα λόγια του αξιωματούχου.

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της Χαβάης

Μία ώρα μετά την μοιραία συντριβή, ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής μίλησε για το γεγονός. “Αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν εννέα άτομα. Δεν υπάρχει κανένας επιζώντας. Τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων ήταν στο έδαφος όταν έγινε το συμβάν και είδαν το αεροσκάφος να πέφτει. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Στα 40 χρόνια που έχω αυτή τη θέση, είναι το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα στη Χαβάη. Είχαμε αντιμετωπίσει κάποιες τραγωδίες με στρατιωτικά ελικόπτερα αλλά ποτέ κάτι τέτοιο”, τόνισε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN το συγκεκριμένο αεροσκάφος είχε ναυλωθεί για μια εκδρομή από παρέα που ήθελε να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και πρόσθεσε ότι η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ θα ερευνήσει τα αίτια της συντριβής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments