Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Σάββατο (22/6)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές για σήμερα Σάββατο (22/6)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο (22/6).

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο (22/6). Kριός: Το να κάνεις μια συγκεκριμένη συζήτηση με το ταίρι σου είναι ένα πράγμα. Για να επωφεληθείς όμως από αυτό, θα πρέπει να ξεφύγεις από τη επιφανειακή φλυαρία. Αν μιλήσεις ανοιχτά, το ίδιο θα κάνει και ο αγαπημένος σου. Η άρνηση να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν βοηθά κανέναν σας. Με ευαισθησία, η αλήθεια μπορεί να λάμψει και να συζητηθεί – όμορφα και ώριμα.

Tαύρος: Αν υπάρχει ένας τομέας της ζωής, όπου η έλλειψη αυθορμητισμού σκοτώνει τη μαγεία, είναι οι ερωτικές υποθέσεις.Ωστόσο, θα ωφεληθείς αυτό το διάστημα από την αυτοπειθαρχία σου. Ένας τομέας που μπορεί να την χρειάζεται, είναι τα οικονομικά σου.Και αν θελήσεις να κάνεις μεγάλες χειρονομίες στ’ όνομα της αγάπης θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξοδέψεις περισσότερα από όσα δύνασαι. Να θυμάσαι πως πρέπει να λειτουργείς σε όλα, με μέτρο.

Δίδυμοι: Αν σε δει ο εραστής σου σε μια άσχημη στιγμή ή κακοδιάθετη, η απάντηση ή η αντίδρασή σου, θα είναι μάλλον δυσάρεστη. Μην πέσεις στην παγίδα να δείξεις την απογοήτευση που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, στον ανυποψίαστο εραστή σου. Αν συμβεί αυτό, τότε να είσαι έτοιμη να ζητήσεις συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου. Ο εραστής σου, μπορεί να κατανοεί και να υποστηρίζει την κατάστασή σου, αλλά μέχρι ένα σημείο.

Kαρκίνος: Θα μπορούσες να περάσεις πολύ χρόνο ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αποκάλυψης όσων σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να καθυστερήσεις μια συζήτηση, ξέρεις ότι είναι μόνο θέμα χρόνου να συμβεί. Γνωρίζεις επίσης, ότι θα αγωνιστείς για να συγκρατήσεις επ’ αόριστον, όσα σκοπεύεις να πεις. Ζήτα την αμέριστη προσοχή του εραστή σου και ξεκίνησε από την αρχή. Θα εκπλαγείς και θα ηρεμήσεις, με τον τρόπο που θα ρέουν αβίαστα οι λέξεις από το στόμα σου.

Λέων: Αν πιστεύεις πως ένα ζήτημα τεράστιας σημασίας, πρέπει να αντιμετωπιστεί και να λυθεί στην ερωτική σου ζωή, τότε θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα ή γρήγορα θα γίνει. Το ένα λεπτό, θα μπορούσες να προδοθείς για μια δύσκολη ή αμήχανη συζήτηση, και το αμέσως επόμενο, θα συνειδητοποιήσεις πόσο ικανή είσαι ν’ αφήσεις πίσω σου ένα ενοχλητικό επεισόδιο. Το αλυσιδωτό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτό για την αυτοπεποίθησή σου, μπορεί να ενθαρρύνει ένα νέο και βαθύτερο επίπεδο εμπιστοσύνης, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Παρθένος: Μπορείς ν’ ασχοληθείς με άγνωστα συναισθήματα, αλλά μην τ’ αφήσεις να δημιουργήσουν μια ψευδή αίσθηση ανασφάλειας στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρχουν οφέλη, αν δείξεις αυτοσυγκράτηση ή κάνεις ένα βήμα πίσω για να βεβαιωθείς ότι δεν αναλαμβάνεις μεγάλο ρίσκο, σε σύντομο διάστημα. Το ένστικτό σου, είναι ο καλύτερος οδηγός για το πώς να ξαναγίνεις παρορμητική, τώρα. Όσο πιο έντονη αρμονία δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τόσο πιο σύντομα θα ξεκαθαρίσετε, το θέμα που προκαλεί σύγχυση.

Ζυγός: Αν νιώσεις πως κάτι λείπει από τη σχέση σου, τότε προσπάθησε να μη βιαστείς για να το βρεις ή να το αντικαταστήσεις. Οι τρέχουσες ερωτικές συνθήκες θα σε απελευθερώσουν από κάτι….ακόμα κι αν είναι συναισθηματικές αποσκευές, για να δημιουργήσεις χώρο, για κάτι άλλο. Αντί να προσπαθήσεις με επιμονή να φτάσεις στην ουσία των αλλαγών, επέτρεψε στις περιστάσεις να ξεδιπλωθούν, με τον δικό τους τρόπο. Όντας περισσότερο προληπτική παρά αντιδραστική, σε εξυπηρετεί καλά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, αυτή τη στιγμή

Σκορπιός: Θα μπορούσες να είσαι τόσο πολύ σταθερή το να καθορίσεις τί σκέφτεται ή αισθάνεται ο εραστής σου, που θα παραβλέψεις να κοιτάξεις μέσα σου για να ξεκαθαρίσεις τα δικά σου συναισθήματα. Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι αισθάνεσαι ή για το πού βρίσκεσαι, τότε αυτό θα το διαισθανθεί ο εραστής σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να κάνεις μια ειλικρινή εκτίμηση για το τι αισθάνεσαι και τι θέλεις από τη σχέση σου, ώστε να ωφεληθεί, με πολλούς τρόπους.

Τοξότης: Παρόλο που μπορεί να είναι αντίθετο από τον ανεξάρτητο χαρακτήρα σου, θα κερδίσεις πολλά αν στραφείς για συμβουλές στον εραστή σου, αυτό το διάστημα. Η απάντηση του, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις ένα συγκεκριμένο θέμα, από διαφορετική οπτική γωνία. Το αντικείμενο του πόθου σου, ξέρει ότι θέλεις μια ειλικρινή απάντηση, και ταυτόχρονα κάτι εμπνευσμένο για να εξετάσεις, την ίδια στιγμή.

Αιγόκερως: Ένα ζήτημα αρχής μπορεί να δημιουργήσει ένα εμπόδιο ή μια ένταση στη σχέση σου. Είτε πρόκειται για μια κατάσταση που δεν θέλεις να ανακατευτείς, είτε για τον τρόπο που ο αγαπημένος σου βλέπει την αφοσίωσή σου να διχάζεται, θα είσαι έτοιμη να υποστηρίξεις την άποψή σου. Ο εραστής σου, θα προσπαθήσει έντονα να εκφράσει την πρόθεσή του, και θα αδυνατεί να καταλάβει, πως κάνεις συντονισμένες προσπάθειες για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σας, με όποιο τρόπο μπορείς. Παρέμεινε ανένδοτη, και αυτό θα διασαφηνιστεί, όταν υποχωρήσει το τεταμένο κλίμα.

Υδροχόος: Η αυθόρμητη πλευρά σου, δεν σε καλεί απλά αυτή τη στιγμή, σου φωνάζει. Το μήνυμά της, θα αναζωογονήσει το πάθος μέσα σου για να τολμήσεις να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης και ίσως να παρακολουθήσεις τις συνέπειες κατά τη διαδικασία. Αυτός είναι ο ερωτικός και διασκεδαστικός αυθορμητισμός της ποικιλίας, κι όχι ο απερίσκεπτος ή ο ανόητος. Ο εραστής σου θα ενθουσιαστεί όταν ανακαλύψει πόσο ταιριάζει, με το αυθόρμητο και παθιασμένο σου σχέδιο.

Ιχθύες: Θα συνειδητοποιήσεις πως μεγαλώνει περισσότερο η λίστα σου, για τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στη σχέση σου. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά αν κοιτάξεις μέσα σου κι ελέγξεις τη συμπεριφορά, τις απόψεις, και τις πεποιθήσεις σου, που μπορεί να χρειάζονται ενημέρωση. Είτε ψάχνεις για κάποιον από το παρελθόν, είτε έχεις προσκολληθεί με τον τρόπο που πάντα κάτι συμβαίνει στα ερωτικά σου. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση, αν εγκαταλείψεις, ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον ερωτικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments